Υπέρ της πρότασης Σαμαρά το πρώην στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και νύν μεταρρυθμιστής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου

Υπέρ της πρότασης Σαμαρά το πρώην στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και νύν μεταρρυθμιστής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου
sooc

Υπέρ της πρότασης του πρωθυπουργού, τάσσεται το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και πρώην υφυπουργός παιδείας στην κυβέρνηση Σαμαρά, Θεόδωρο Παπαθεοδώρου.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του,τονίζει πως η πρόταση αυτή, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα, κινείται στο «πνεύμα» της «πρωτοβουλίας των 8» την οποία και στηρίζει ενώ επισημαίνει τους κινδύνους για τη χώρα από το κλίμα που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό.

Συγκεκριμένα στη δήλωση του αναφέρει:

«Στην ουσία ο κ. Σαμαράς υιοθέτησε με το διάγγελμά του το κείμενο- πρόταση των 8 Βουλευτών(Σπ.Λυκούδη, Β. Οικονόμου, Χρ. Αηδόνη, Π. Τατσόπουλου, Γρ. Ψαριανού, Ν. Τσούκαλη, Ν.Φούντα και Θ. Ψύρρα), για συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, συνταγματική αναθεώρηση, συμφωνία με τους εταίρους για την ολοκλήρωση του προγράμματος και εκλογές μέσα στο 2015. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την απαραίτητη εθνική συνεννόηση, ώστε η χώρα να μην μπει σε περιπέτειες. Περιπέτεια δεν είναι οι εκλογές, αλλά το κλίμα, ο τρόπος και ο χρόνος που η χώρα οδηγείται σε αυτές. Το κείμενο των 8 Βουλευτών παραμένει μία κατ' εξοχήν σοβαρή και ρεαλιστική λύση. Την στήριξα από την πρώτη στιγμή και την στηρίζω ακόμα περισσότερο σήμερα , μεταξύ άλλων και για να απαλλαγούμε από όλους αυτούς που θέλουν να επενδύσουν στην πολιτική παρακμή και τη γενικευμένη καχυποψία για να επιβιώσουν. Η συναίνεση πρέπει να είναι ξεκάθαρη, πολιτική και να αποκλείει την συνάθροιση των ψήφων της Χρυσής Αυγής. Και μπορεί πλέον να υπάρξει».

Δημοφιλή