Η νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή κοσμημάτων PANDORA 2014 θα απογειώσει τις εμφανίσεις σας

Ντύστε τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σας με υπέροχα κοσμήματα
pandora

Τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια εποχή για να λάμψει κάθε γυναίκα. Πέρα από το ντύσιμο και το χτένισμα, το σωστό κόσμημα μπορεί να αναδείξει κάθε σας εμφάνιση και να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε σε όλα τα γιορτινά τραπέζια.

Προτιμήστε λαμπερά και μοναδικά κοσμήματα που δεν θα «φορτώσουν» τις εμφανίσεις σας , όπως εκείνα που προτείνει για τα φετινά Χριστούγεννα η PANDORA.

Η νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή κοσμημάτων της PANDORA, συνδυάζει το θαύμα της δημιουργίας με την υπόσχεση για το μέλλον που κρύβεται στο βαθύ γαλάζιο του γαλαξία φωτίζοντας τη ζωή με κοσμικές δυνάμεις. Τα κοσμήματα της χριστουγεννιάτικης συλλογής PANDORA είναι λαμπερά και χωρίζονται σε τρεις εντυπωσιακές θεματικές ενότητες: Starry Night, Cosmic και Classic Christmas!

Η Starry Νight αντανακλά την ομορφιά, το μυστήριο και την ηρεμία του νυχτερινού έναστρου ουρανού. Τα κοσμήματα εμπνέονται από τα αστέρια και συνδυάζουν πρωτοποριακή σχεδίαση με εκλεπτυσμένη δεξιοτεχνία. Διακοσμημένα με λαμπερές πέτρες cubic zirconia & blue crystal, αντανακλούν εντυπωσιακά το φως του νυχτερινού ουρανού.

H Cosmic εμπνέεται από μακρινούς γαλαξίες, το όνειρο και την ομορφιά του σύμπαντος, Charms με εκρήξεις φωτός από ασήμι και χρυσό, εντυπωσιακά δαχτυλίδια και μενταγιόν λάμπουν στο βαθύ μπλε της νύχτας. Το σύμπαν αποκαλύπτει την γαλήνια ομορφιά του και η αστερόσκονη τους απέραντους γαλαξίες.

Τα κοσμήματα της ενότητας Classic Christmas, αιχμαλωτίζουν τη γιορτινή χαρά και το πνεύμα των Χριστουγέννων, μέσα από διαχρονικά χειροποίητα σύμβολα όπως ο «Αγιος Βασίλης» και ο «Χιονάνθρωπος», ενώ παραδοσιακά μοτίβα ξυπνούν αναμνήσεις από την πιο αγαπημένη γιορτή της χρονιάς, τα Χριστούγεννα!

Tα κοσμήματα PANDORA είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις που σχεδιάζονται στη Δανία και κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, με ημιπολύτιμους λίθους και χειροποίητες λεπτομέρειες. Αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, κάθε στιγμή, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση. Αυτά τα Χριστούγεννα, τα αστέρια, η λάμψη, τα πολύτιμα υλικά και η χαρά της προσφοράς και της αγάπης εμπνέουν τη νέα συλλογή κοσμημάτων PANDORA 2014.