Οι αντιδράσεις των κομμάτων στη συνέντευξη Σαμαρά

Οι αντιδράσεις των κομμάτων στη συνέντευξη Σαμαρά
Eurokinissi

Έντονη είναι η αντίδραση των κομμάτων τα οποία σχολιάζουν την τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΝΕΡΙΤ. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρώντας άμεσα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για κινδυνολογικό τυχοδιωκτισμό. Για «παραλήρημα» του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο η Σοφία Βούλτεψη.

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» αναφέρει σε ανακοίνωση το κόμμα των ΑΝΕΛ.

«Όσοι μιλάνε για συναίνεση, είτε τώρα επενδύοντας στον φόβο (κυβέρνηση) είτε μετά τις εκλογές καλλιεργώντας ψεύτικες ελπίδες (αξιωματική αντιπολίτευση), στην πραγματικότητα έχουν ένα στόχο: να εγκλωβίσουν τον λαό στους ίδιους μονόδρομους της ΕΕ, του κεφαλαίου και των μνημονίων διαρκείας» τονίζει σε σχόλιό του το ΚΚΕ. Απέναντι στους εκβιασμούς και τις αυταπάτες ο λαός χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ, καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

«Η ανάδειξη της κινδυνολογίας ως βασικού πολιτικού όπλου της κυβέρνησης δεν μπορεί να συσκοτίσει την πραγματικότητα. Αντιθέτως, βλάπτει τη χώρα. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την κοινωνία και την οικονομία είναι οι πολιτικές που τραυμάτισαν ανεπανόρθωτα την κοινωνική συνοχή και συντήρησαν την υφεσιακή ασφυξία», αναφέρει η ΔΗΜΑΡ. «Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, καταψηφίζοντας και στην τρίτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή την κυβερνητική πρόταση, διαμηνύουν ότι δεν προτίθενται να συμβάλουν στη συνέχιση και τη νομιμοποίηση των ασκούμενων πολιτικών», καταλήγει.

«Οι πολίτες περίμεναν να ακούσουν από τον πρωθυπουργό της χώρας ότι αναλαμβάνει κάποια νέα πρωτοβουλία για την άρση του αδιεξόδου. Δυστυχώς ο κ. Σαμαράς εμφανίσθηκε σε ρόλο αντιπολίτευσης στη σημερινή αντιπολίτευση» αναφέρει το Ποτάμι.

«'Αλλος ένας λόγος» προσθέτει σχετική ανακοίνωση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη«για να τελειώνουμε με ένα φθαρμένο σύστημα, εγκλωβισμένο στα αδιέξοδά του και να ενισχύσουν οι πολίτες τις δυνάμεις που θέλουν να τα αλλάξουν όλα, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την πατρίδα. Το Ποτάμι είναι η ελπίδα για μια άλλη Ελλάδα για αυτό βαθαίνει και πλαταίνει κάθε μέρα και περισσότερο».

Δημοφιλή