ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/12/2014 08:49 EET | Updated 29/12/2014 09:13 EET

Τραμπουκισμοί από τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Eurokinissi

Ένταση επικράτησε στη Βουλή, μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, από τους χρυσαυγίτες βουλευτές που κινήθηκαν απειλητικά κατά του υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια και τους σταμάτησε ο αξιωματικός ασφαλείας, ενώ φώναζαν κατα του Σαμαρά και της κυβέρνησης: «Είστε ξεφτίλες, είστε πεθαμένοι».

Άφιξη Χρυσαυγιτών στην Βουλήby fon1972

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής άρχισαν να φωνάζουν «σας περιμένουμε στη φυλακή», «θα έρθετε μαζί μας».

Παρολίγον να σημειωθεί επεισόδιο μεταξύ του χρυσαυγίτη βουλευτή Νίκου Μίχου και του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, όταν ο ένας έσπρωχνε τον άλλο. ο χρυσαυγίτης βουλευτής φώναζε: «Σε αυτούς να βάλετε χειροπέδες!».

ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣby fon1972

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Ζαρούλια έφτυσε τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Στάθη Μπούκουρα! Επιπλέον, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός σηκώθηκε όρθιος και φώναξε: «Μπούκουρα, πού είσαι ρε μ…;». Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος σήκωσε εφημερίδα.

Ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος σχολίασε σχετικά με το περιστατικό πως «η Δημοκρατία δεν φοβάται τέτοιου είδους συμπεριφορές».