Πολύδωρας: Ο πρωθυπουργός έχει ανώμαλη ψευδαίσθηση μεγαλείου

Πολύδωρας: Ο πρωθυπουργός έχει ανώμαλη ψευδαίσθηση μεγαλείου
Sooc

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει στον Αντώνη Σαμαρά λίγο πριν την τρίτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΝΕΡΙΤ, ο ανεξάρτητος βουλευτής Βύρων Πολύδωρας με άρθρο του στο Kontra news.

“Η ανώμαλη «ψευδαίσθηση μεγαλείου τους» (illusion de grandeur) είναι τέτοια και τόση που θεωρούν το άθλιο και άρρωστο μωροφιλόδοξο συμφέρον τους σαν συμφέρον της πατρίδας και του λαού («στα γόνατα») σαν κοινό καλό. Αυτό είναι ολοζώντανος φασισμός. Μπροστά στα μάτια μας. Από τηλεοράσεως. Νομιζομένη ισχύς από τρελούς ηγέτες, χωρίς αξίες και ηθική και χωρίς αφιέρωση στον λαό, στην ιστορία και στα ηρωϊκά παραδείγματα αυτοθυσίας τους. Αυτή η απονομιμοποιημένη δύναμη φασισμού μας επεδείχθη προχθές από τηλεοράσεως. Αλλά γιατί τόσος πανικός; Μήπως κάτι ξέρουν που δεν ξέρουμε εμείς, οι θεατές του δράματος; Μήπως π.χ. ότι έχει διαταχθεί η απόλυτη τιμωρία τους εκτός από την ήττα τους; Λέω μήπως…” γράφει χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, διαλύοντας έτσι κάθε σενάριο να μεταβάλλει στάση στο παρά πέντε.

Άλλωστε οι δηλώσεις του πως θα εψήφιζε εφόσον ήταν ο 180ος, είχαν ακριβώς τον αντίθετο στόχο από την ερμηνεία που τους αποδόθηκε, δηλαδή να καταδειχθεί πως δεν θα στήριζε την κυβερνητική πρόταση καθώς δεν ανάμενε έτσι κι αλλιώς αυτή να συγκεντρώσει υψηλό αριθμό ψήφων.

Τα σενάρια πάντως πως ο κ.Πολύδωρας θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων διέψευσε το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Δημοφιλή