Βίντεο: Η μαρτυρία της συζύγου του Έλληνα νεκρού στο Norman Atlantic

Βίντεο: Η μαρτυρία της συζύγου του Έλληνα νεκρού στο Norman Atlantic

Τις τελευταίες στιγμές που έζησε με τον σύζυγό της, Γιώργο Δούλη, λίγο πριν εκείνος χάσει τη ζωή του στο πλοίο Norman Atlantic, περιέγραψε η Θεοδώρα Δούλη σε ερασιτεχνικό βίντεο μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, το οποίο δημοσιεύει η corriere tv.

«Ο άντρας μου κοιμόταν», περιγράφει. Μύρισε τον καπνό από την φωτιά που είχε ξεσπάσει στο πλοίο, στο πίσω μέρος. «Μπροστά δεν είχε φωτιά», είπε.

Όταν βγήκαν από την καμπίνα τους, επικρατούσε χαοτική κατάσταση: «Καταστροφή, ο κόσμος δεν ήξερε που να πάει».

Η αρχή του τέλους ήρθε όταν προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε «βαρελάκι», το σωστικό μέσο που φουσκώνει αυτόματα με την πτώση του στη θάλασσα.

Όπως είπε, σε αυτήν επιβιβάστηκαν «πολλά άτομα» πριν προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο αυτή και ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τον πρέσβης της χώρας μας στη Ρώμη, Θεμιστοκλής Δεμίρης, ο οποίος μίλησε στη ΝΕΡΙΤ, τόνισε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι καλή και φέρει μόνο κάποιους μώλωπες.

Επικοινωνία Αντ. Σαμαρά με τον γιο τού άτυχου Γ. Δούλη

Με τον γιο του Γιώργου Δούλη, επικοινώνησε χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο γιος του άτυχου επιβάτη βρίσκεται στην Ελβετία, όπου περίμενε εκεί τους γονείς του.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και τη βαθιά του λύπη για τον άδικο χαμό του πατέρα του και του ευχήθηκε να είναι δυνατός, να έχει κουράγιο και να εμψυχώσει τη μητέρα του που πέρασε και αυτή μεγάλη περιπέτεια.

Σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, ο κ. Σαμαράς ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους υπουργούς και ενημερωνόταν για την επιχείρηση της διάσωσης των επιβατών.

Δημοφιλή