ΕΙΔΗΣΕΙΣ
31/12/2014 09:54 EET | Updated 31/12/2014 11:26 EET

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα να πτωχεύσει τη χώρα

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα να πτωχεύσει τη χώρα.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους, για τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι δε θα πληρώσουν τόκους και χρεολύσια ο πρωθυπουργός τόνισε: «Βέβαια και την άκουσα. Την άκουσα χθες βράδυ και μέχρι χθες βράδυ την έκρυβε πολύ καλά ο κ. Τσίπρας. Την απόφαση του συνεδρίου τους, παρακαλώ, που είναι δεσμευτική για όλους τους. Δηλαδή, την απόφαση να μην πληρώσουν τόκους και χρεολύσια. Δηλαδή, να πάνε τη χώρα σε στάση πληρωμών και χρεοκοπία. Είναι το πιο επίσημο πρόγραμμα φτώχειας που ακούει προεκλογικά ποτέ ο ελληνικός λαός. Ας δει ο καθένας αυτή την πραγματικότητα. Είναι απίστευτο!».

Ο λόγος για τις δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Τόλιου, στο κανάλι Action24, για τις επόμενες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ εάν δεν προχωρήσει η διαπραγμάτευση με τους εταίρους.

ΣΥΡΙΖΑ: Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε κ.Σαμαρά

«Ο πανικός που έχει καταλάβει τον κ. Σαμαρά είναι έκδηλος πλέον σε κάθε δήλωσή του. Όλοι γνωρίζουν ποιες είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και δεν περιμένουν τον κ. Σαμαρά να τις "αποκαλύψει". Στη βάση αυτών των προτάσεων ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κερδίσει την υποστήριξη της κοινωνίας» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση του Πρωθυπουργού.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφεό Τύπου σημειώνει πως «Αυτό που δεν ξεχνά ο ελληνικός λαός, είναι ότι ο κ. Σαμαράς έκρυψε την συμφωνία του με την τρόικα πριν τις εκλογές του 2012, ενώ μιλούσε για επαναδιαπραγμάτευση. Γνωρίζει, δε, πολύ καλά ότι και τώρα ο κ. Σαμαράς έχει δεσμευθεί για την εφαρμογή ενός νέου μνημονίου, όπως όλοι μάθαμε μέσω του περίφημου mail Χαρδούβελη» και θέτει το ερώτημα «Ποσό πιο χαμηλά θα πέσει ακόμη ο κ. Σαμαράς;».

Sponsored Post