5 στόχοι για τη νέα χρονιά που δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε όλο τον χρόνο για να τους επιτύχετε

5 εύκολοι στόχοι για τη νέα χρονιά
Pamela Moore

Με τη νέα χρονιά, έρχονται και οι νέοι στόχοι και αποφάσεις. Συνήθως, οι στόχοι αυτοί είναι τόσο μεγαλεπήβολοι που σπάνια τους επιτυγχάνει κανείς διότι απαιτούν πολύ κόπο και χρόνο. Ακολουθούν μερικοί πιο απλοί αλλά εξίσου σημαντικοί στόχοι για τη νέα χρονιά, για του οποίους δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε 365 μέρες για να γίνουν πραγματικότητα.

Τρέξτε έναν αγώνα 5 χιλιομέτρων

Πέντε χιλιόμετρα δεν είναι τόσα πολλά και δεν απαιτούν τόση προπόνηση, αλλά για κάποιον που δεν έχει ξανατρέξει ποτέ στη ζωή του είναι ένας τίμιος στόχος. Ένας αρχάριος θα χρειαστεί περίπου 4 με 9 εβδομάδες προπόνησης για να κάνει έναν καλό χρόνο στον αγώνα. Βάλτε τα αθλητικά σας και ξεκινήστε προπόνηση.

Φτιάξτε το πρόγραμμα του ύπνου σας

Εάν κάνετε ένα σωστό προγραμματισμό ύπνου τις πρώτες εβδομάδες του 2015, το ίδιο θα ακολουθήσετε και τον υπόλοιπο χρόνο. Αφιερώστε την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου για να παρατηρήσετε τι ανάγκες έχει ο οργανισμός σας προκειμένου να κοιμηθεί καλά.

Μάθετε Photoshop

Υπάρχουν πολλοί διαδικτυακοί οδηγοί, που προσφέρουν μαθήματα για την εκμάθηση του Photoshop. Εάν ακολουθήσετε το πρόγραμμα 100 μαθημάτων από το Udemy μπορείτε να γίνετε ειδικοί μέσα σε ένα μήνα και με χαμηλό κόστος.

Μάθετε να παίζετε κιθάρα

Αν θέλετε να γίνετε σταρ της ροκ μουσικής δεν χρειάζεται να το αναβάλετε άλλο. Υπάρχουν στο διαδίκτυο, δωρεάν μαθήματα που θα σας επιτρέψουν να φτιάξετε το δικό σας συγκρότημα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία κιθάρα.

Γίνετε καλλιτέχνες

Δεν χρειάζεστε πολλά εργαλεία και χρόνο για να ελευθερώσετε τον καλλιτέχνη που κρύβετε μέσα σας. Πάρτε ένα πινέλο και μερικά χαρτόνια ή απλά μολύβι και χαρτί και ξεκινήστε τη δημιουργία.

Αυτό το άρθρο/blog βασίστηκε στο κείμενο 6 New Year's Resolutions That Don't Take All Damn Year To Accomplish που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post Αμερικής.