Βενιζέλος: «Θλιβερό συμβάν» το κόμμα του Παπανδρεου

Βενιζέλος: «Θλιβερό συμβάν» το κόμμα του Παπανδρεου
sooc

«Θλιβερο συμβάν» χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την απόφαση του κου Παπανδρέου να φτιάξει το δικό του κόμμα σε συνέντευξη του στην «Πρωινή Ενημέρωση» του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.

Ο κος Βενιζέλος εμφανίστηκε με μια μάλλον περιπαιχτική διάθεση προς τον κο Παπανδρέου. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν ο κος Παπανδρέου θα ειναι «ο ρυθμιστής των εκλογών», ο κος Βενιζέλος απάντησε «Ε, κόφτε κάτι» προσθέτοντας «Ρυθμιστής των εκλογών δεν θα ειναι ο κος Παπανδρέου αλλά ο ιδιος ο λαός».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι στεναχωρημένο αλλά και αποφασισμένο, συγκεκριμένο και επίμονο» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε «Το ΠΑΣΟΚ δέχεται ένα πλήγμα γιατί υπάρχει απόπειρα διάσπασης αλλά θα το ξεπεράσει», ενώ τόνισε ότι ελάχιστα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν συστρατευτεί με τον κο Παπανδρέου.

Παράλληλα ο κος Βενιζέλος τόνισε τον σταθεροποιητικό ρόλο που μπορεί να παίξει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. «Αυτοδυναμίες δεν υπάρχουν, συνεπώς υπάρχει αναγκαιότητα για συνεργασίες και όχι επανάληψη των εκλογών. Έχουμε τεράστια θέματα μπροστά μας και δεν μπορούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές»

Δημοφιλή