ΔΙΕΘΝΕΣ
04/01/2015 11:47 EET | Updated 04/01/2015 11:47 EET

Τα απομνημονεύματα του άνδρα με τα δύο πέη

Diphallic Dude

Tην Πρωτοχρονιά του 2014 το πιο δημοφιλές "ask me anything" στο Reddit ήταν ενός 45χρονου ανθρώπου που είχε μια σπάνια γενετική πάθηση.

Ο λόγος για τον DoubleDickDude που πάσχει από διφαλλία και απεκάλυψε τα φωτογραφικά πειστήρια με τα δύο του πέη. Ο άνδρας εκείνες τις ημέρες αφιέρωσε σχεδόν δύο μέρες για να απαντήσει σε χιλιάδες χρήστες που άρχισαν να τον βομβαρδίζουν με ερωτήσεις.

'Ένα χρόνο μετά γιορτάζει την διασημότητά του με την κυκλοφορία μια αυτοβιογραφίας. Τίτλος του ΝSFW βιβλίου: Double Header: My Life With Two Penises.

Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone ανέφερε: "Δεν θα ήθελα κανείς να γνωρίζει ποιος είμαι και τι κάνω. Δεν θα άντεχα να με αναγνωρίζουν στον δρόμο σαν τον άντρα με τα δύο πέη. Ακόμη και αυτοί που με γνωρίζουν από παλιά, θα έπαυαν να με βλέπουν όπως πριν."

Στο βιβλίο του ο 45χρονος ο οποίος έχει δηλώσει bisexual περιγράφει πώς μέχρι τώρα είχε πάνω από 1000 ερωτικούς συντρόφους και από τα δύο φύλα.

Τι έμαθε από την ζωή του: "Έμαθα πως ακόμη και τώρα τα πολύ κακά σχόλια, έστω και των ανθρώπων που δεν γνωρίζω μπορούν να με πληγώσουν. Αυτό που έχω να πω είναι πως την επόμενη φορά που θα αισθανθείς πως θες να γίνεις κακός απέναντι σε κάποιον, απλά μην το κάνεις."

Περισσότερα διαβάστε στο rollingstone.

Δειτε τους λογαριασμούς NSFW Twitter και Tumblr .

"Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο (Man With 2 Penises Tells All In New Memoir) που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post IT".

Sponsored Post