Η κάτοχος της ταυτότητας που βρέθηκε στη γιάφκα Ξηρού δηλώνει έκπληκτη στη HuffPost Greece

Η κάτοχος της ταυτότητας που βρέθηκε στη γιάφκα Ξηρού δηλώνει έκπληκτη στη HuffPost Greece
ΕΛ.ΑΣ.

Ιδιαίτερα προβληματισμένη είναι η Ελένη Μελάνη από το Αλιβέρι Ευβοίας, της οποίας τα στοιχεία εμφανίζονται στην πλαστή ταυτότητα που χρησιμοποιούσε η γυναίκα-μυστήριο που εθεάθη τις τελευταίες ημέρες με τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Η 23χρονη Ελένη, μίλησε με την HuffPost Greece για το απίστευτο περιστατικό. Όπως μας είπε, είχε χάσει την ταυτότητά της τον Μάρτιο -κάτι που είχε δηλώσει στην αστυνομία- και αναγκάστηκε να βγάλει καινούργια τον Απρίλιο. Τα στοιχεία της πλαστής ταυτότητας που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία είναι τα δικά της (όνομα, επίθετο και αριθμός ταυτότητας) -με κάποια λάθη, όπως το επίθετο της μητέρας της- ωστόσο η φωτογραφία δεν είναι η δική της. Η έκπληξή της είναι πως μπόρεσαν οι παραχαράκτες να βρουν τα στοιχεία της -κυρίως τον αριθμό ταυτότητας- τη στιγμή που την καινούργια ταυτότητα την είχε δώσει μόνο σε τράπεζες και στην εφορία.

Όπως μας είπε δεν έχει τρομάξει από αυτή την περιπέτεια. «Δεν έχω κάνει κάτι εγώ. Μίλησα και με την αστυνομία και μου είπαν ότι γνωρίζουν ότι δεν εμπλέκομαι εγώ στην υπόθεση».

Η 23χρονη Ελένη είναι από το Αλιβέρι Ευβοίας, αλλά σπουδάζει στην Αθήνα.

Δημοφιλή