Τι δηλώνει στη HuffPost Greece ο πατέρας της «Αγγελικής»

Τι δηλώνει στη HuffPost Greece ο πατέρας της Αγγελικής
Eurokinissi

«Αυτό που προέχει για εμάς είναι να βρεθεί η κόρη μας. Να είναι καλά το παιδί μας. Αυτό που παρουσιάζεται για εκείνη στα ΜΜΕ δεν είναι αλήθεια», λέει στη HuffPost Greece ο Παναγιώτης, Σ., πατέρας της 22χρονης «Αγγελικής» και πρώην αντιδήμαρχος Αιγίου. Η Αγγελική κυκλοφορούσε το τελευταίο διάστημα με πλαστή ταυτότητα που βρέθηκε στη γιάφκα της Αναβύσσου στο όνομα Ελένη Μελάνη.

Για την 22χρονη όλα άλλαξαν ύστερα από την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού. Τότε ήταν που άρχισε να χάνεται από τα σπίτια του οικογενειακού περιβάλλοντός της. Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, η 22χρονη αρχικά γνώριζε κάποια από τα μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» και όχι τον Χριστόδουλο Ξηρό. Στο αντάρτικο πόλης εκτιμάται ότι στρατολογήθηκε πρόσφατα με ενεργό ρόλο από τις αρχές του χρόνου, ενώ με τον «Μανώλη» της 17 Ν άρχισε να έχει στενές επαφές από το καλοκαίρι και μετά, προκειμένου να τον βοηθήσει να στα… μεγαλεπήβολα σχέδιά του για την απελευθέρωση των κρατουμένων για συμμετοχή στους «Πυρήνες».

Η 22χρονη εκτιμάται ότι έκανε τον «αγγελιοφόρο» ανάμεσα στον Ξηρό και τον κρατούμενο των «Πυρήνων» για την οργάνωση του τρομοκρατικού χτυπήματος στον Κορυδαλλό, που είχε ως στόχο την απόδραση τουλάχιστον 9 κρατουμένων για τρομοκρατία.

Δημοφιλή