Η μάχη της πλατείας: Που θα βρίσκονται τα στρατηγεία των κομμάτων

Η μάχη της πλατείας: Που θα βρίσκονται τα στρατηγεία των κομμάτων
Sooc

Πλατεία Συντάγματος και πλατεία Κλαυθμώνος. Τα δύο σημεία της Αθήνας που μεταφέρεται, παραδοσιακά, το πολιτικό ενδιαφέρον το βράδυ των εκλογών. Είναι εκεί που βρίσκονται τα στρατηγεία των δύο πρωταγωνιστών της εκλογικής αναμέτρησης. Μέχρι πρότινος ήταν της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτές τις εκλογές, θα είναι την ΝΔ και τους ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πλατεία Συντάγματος θα στηθεί το κεντρικό εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στην πλατεία Κλαυθμώνος τα βρίσκεται στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ θα κατοικοεδρεύσει στην Πανεπιστημίου και Κοραή, ενώ το περίπτερο του Γιώργου Παπανδρέου θα βρίσκεται στην Πατριάρχου Γρηγορίου Ε', κοντά στα Προπύλαια. Το Ποτάμι θα στήσει το εκλογικό του κέντρο στην πλατεία Κοτζιά, ενώ το κεντρικό εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ θα βρίσκεται στην πλατεία Ομονοίας. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα βρίσκονται στον πεζόδρομο Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, ενώ η ΔΗΜΑΡ στην Κοραή, την έξοδο του μετρό προς Σταδίου.

Διαβάστε αναλυτικά που θα βρίσκονται τα κεντρικά εκλογικά περίπτερα και των 37 κομμάτων που κατεβαίνουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ΕΔΩ

Δημοφιλή