Η τρανσέξουαλ ερωμένη του Michael Phelps γυρίζει πορνό

Η τρανσέξουαλ ερωμένη του Michael Phelps γυρίζει πορνό
Vivid.com

Η 42χρονη Taylor Chandler, που ισχυρίζεται ότι ήταν ερωμένη του Ολυμπιονίκη πρωταθλητή Michael Phelps ξεκίνησε καριέρα στο πορνό.

Την προσεχή δευτέρα, 12 Ιανουαρίου, η Vivid Entertainment κυκλοφορεί την ταινία "Going for the Gold" όπου εξιστορεί την σχέση της με τον κολυμβητή.

Θα έλεγα ότι η ταινία παρουσιάζει κατά 90% τα πράγματα έτσι όπως συνέβησαν.”

Στο λογαριασμό της στο Facebook, η Talyor είχε αποκαλύψει ότι γεννήθηκε αγόρι και ονομαζόταν David Roy Fitch. Σε ηλικία 20 ετών υπεβλήθη σε επέμβαση αλλαγής φύλου.

Γεννήθηκε ερμαφρόδιτη. Δηλαδή είχε αρσενικά γεννητικά όργανα, μήτρα, άλλα όχι όρχεις, ούτε ωοθήκες.

Σύμφωνα με την Taylor το πρώτο της ραντεβού με τον ολυμπιονίκη ήταν σε έναν αγώνα ράγκμπι. «Το ένα έφερε το άλλο και κάναμε σεξ στο ημίχρονο», έχει υποστηρίξει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο National Enquirer. «Μετά από λίγο κάναμε σεξ ξανά. Υπήρχε μία απίστευτη οικειότητα. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έκανε να νιώθω αληθινή γυναίκα» λέει η ίδια. Επίσης είπε ότι ο ολυμπιονίκης αγνοεί το παρελθόν της γιατί δεν έτυχε ποτέ να του μιλήσει για αυτό.

Τώρα, όμως, η Taylor πιστεύει ότι ο Phelps, από τη στιγμή που έμαθε την αλήθεια θα την παρατήσει. «Πιθανότατα θα τον χάσω γιατί είναι πρώτο όνομα και η ομάδα του θέλει να τον προστατεύσει», λέει χαρακτηριστικά.

Η Chandler αναφέρει ότι ο ηθοποιός Ty Roderick που υποδύεται τον Phelps, δεν είναι τόσο ψηλός όσο ο κολυμβητής αλλά εξίσου προκομμένος.

"Ο Ty και εγώ γίναμε φίλοι. Ήμουν πολύ άνετα μαζί του."

Η ταινία θα κυκοφορήσει από την Vivid Entertainment, η οποία κατέβαλε περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια στην 42χρονη, σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας Steven Hirsch.

Η 42χρονη δεν είναι σίγουρη αν θα κάνει και δεύτερη ταινία πορνό, ωστόσο δήλωσε ότι αυτήν την ευχαριστήθηκε.

"Δεν ήταν μια κακή εμπειρία. Ήταν διασκεδαστικό" ανέφερε.

Η Huffington Post ήρθε σε επαφή με τους εκπροσώπους του Michael Phelps ωστόσο δεν έχουμε λάβει ακόμα καμία απάντηση.

Taylor Lianne Chandler

"Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο (Taylor Chandler Claims To Reenact Michael Phelps Affair In 'Going For The Gold' Porno) που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post USA".

Δημοφιλή