«Συμπορεύομαι με τον Αντώνη Σαμαρά» δηλώνει ο Γιώργος Χατζημαρκάκης

«Συμπορεύομαι με τον Αντώνη Σαμαρά» δηλώνει ο Γιώργος Χατζημαρκάκης
SOOC

Ο πρόεδρος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών Γιώργος Χατζημαρκάκης ανακοίνωσε και επίσημα την καθοδό του στις εκλογές με τη ΝΔ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

"Οδεύοντας προς τις εκλογές, οι Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες, δηλώσαμε πως απαιτείται συναίνεση των πολιτικών κομμάτων έτσι ώστε να οδηγηθεί η χώρα στη μεταμνημονιακή εποχή με ομαλό τρόπο. Συνεπείς στις θέσεις μας υποστηρίξαμε εξαρχής πως οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις της χώρας, οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, για τη μετάβαση από την κρίση, στην ανάπτυξη και τη δημιουργία.

Το οφείλουμε στους ανθρώπους της μεσαίας παραγωγικής τάξης αλλά και σε όλους τους Έλληνες πολίτες, για τις τεράστιες θυσίες που έκαναν και δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Η κοινή λογική επιβάλλει να ακολουθήσουμε το δρόμο της συνεργασίας με κεντρικό στόχο το εθνικό συμφέρον.

Αποφασίσαμε λοιπόν να συμπορευτούμε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ώστε να ακουστεί η φωνή της μεσαίας παραγωγικής τάξης με τον πιο ουσιαστικό τρόπο. Στόχος μας να δημιουργηθεί τα επόμενα χρόνια, ένα κράτος δικαίου, αποτελεσματικό, σύγχρονο που θα προσφέρει ευκαιρίες ζωής και δημιουργίας, χωρίς αποκλεισμούς, αποκαθιστώντας το αίσθημα αξιοπρέπειας και περηφάνιας των Ελλήνων πολιτών".

Δημοφιλή