Η Νικόλ Κίντμαν ξεμπροστιάζει χωρίς δισταγμό τον Τζίμι Φάλον (βίντεο)

Η Νικόλ Κίντμαν ξεμπροστιάζει χωρίς δισταγμό τον Τζίμι Φάλον (βίντεο)
youtube

Πώς θα νιώθατε αν ανακαλύπτατε ότι είχατε μια ευκαιρία να βγείτε ραντεβού με την διάσημη ηθοποιό Νικόλ Κίντμαν και, άθελά σας, την καταστρέψατε;

«Περίμενε! Τι;», ήταν η ακριβής αντίδραση του γνωστού αμερικανού παρουσιαστή της εκπομπής «The Tonight Show», Τζίμι Φάλον, όταν πληροφορήθηκε το παραπάνω από την ηθοποιό.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, στην οποία η Κίντμαν ήταν προσκεκλημένη για να μιλήσει για την νέα ταινία της «Paddington», ο Φάλον υπενθύμισε στην ηθοποιό ότι έχουν συναντηθεί ξανά. Ο ίδιος θυμόταν απλώς ότι είχε έρθει στο διαμέρισμά του για να μιλήσουν για έναν πιθανό ρόλο στην ταινία «Bewitched», αλλά η σταρ είχε όπως φαίνεται μία αρκετά διαφορετική ιστορία να πει.

Αυτό που αποκάλυψε η σταρ ήταν ότι στην πραγματικότητα, και όμως, ο Φάλον «της άρεσε», κάτι που έκανε τον παρουσιαστή να γίνει κατακόκκινος και να σηκωθεί από την καρέκλα του!

Δείτε στο βίντεο την Κίντμαν να ξεμπροστιάζει χωρίς κανέναν δισταγμό τον αδαή Φάλον. Τι θα είχε γίνει άραγε αν εκείνο το ραντεβού είχε καταλήξει αλλιώς;

Δημοφιλή