Το βίντεο με τη Χαγιάτ Μπουμεντιέν τη σύντροφο του Κουλιμπαλί να διαφεύγει στην Τουρκία

Το βίντεο με τη Χαγιάτ Μπουμεντιέν τη σύντροφο του Κουλιμπαλί να διαφεύγει στην Τουρκία

Ένα βίντεο το οποίο πιστεύεται ότι δείχνει την Χαγιάτ Μπουμεντιέν, την χήρα του οπλισμένου δράστη που σκότωσε τέσσερα άτομο σε εβραϊκό παντοπωλείο στο Παρίσι, έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνεται η σύντροφος του Αμεντί Κουλιμπαλί, την στιγμή που καταφθάνει στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης στις 2 Ιανουαρίου, πριν τις φονικές επιθέσεις που συγκλόνισαν τη Γαλλία.

Σύμφωνα με τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, η Boumeddiene στην πόλη από την Μαδρίτη στις 2 Ιανουαρίου και πέρασε τα σύνορα στις 8 Ιανουαρίου.

Πιστεύεται ότι η καταζητούμενη διέφυγε της σύλληψης στην Κωνσταντινούπολη επειδή οι Μυστικές Υπηρεσίες της Γαλλίας δεν μοιράστηκαν με τους συναδέλφους τους στην Τουρκία τις λεπτομέρειες της ταυτότητάς της.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, έμενε στην πόλη με έναν άνδρα που ονομάζεται Mehdi Sabdry Belhoucine. Αφησαν το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν μόνο δύο φορές.

Η Boumeddiene φέρεται να αγόρασε επίσης ένα τούρκικο κινητό τηλέφωνο, με το τελευταίο σήμα να εντοπίζεται στα σύνορα με τη συρία, κοντά στην πόλη Tell Abyad.

Δημοφιλή