Καμίνης: «Θα ξηλώνουμε αφίσες από παντού»

Καμίνης: «Θα ξηλώνουμε αφίσες από παντού»
Sooc

Αγανακτισμένος με την αφισορύπανση στους δρόμους της Αθήνας λόγω της προεκλογικής περιόδου δηλώνει ο Γιώργος Καμίνης και διαμηνύει πως τα συνεργεία του Δήμου θα ξηλώνουν τις αφίσες των κομμάτων από παντού.

«Θα ξηλώνουμε αφίσες κομμάτων από παντού. Κάποια κόμματα ζουν στον 18ο αιώνα...Είμαστε στην εποχή του Internet, είμαστε στον 21ο αιώνα, κανείς δεν κοιτάει αφίσες, η πόλη υποφέρει... Μόνο μερικοί μικροεπιχειρηματίες επωφελούνται από τις αφίσες» δήλωσε στην πρώτη γραμμή του ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Καμίνης άφησε αιχμές και για το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, λέγοντας ότι «δεν έχει γίνει καμία μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση», ενώ εξέφρασε τη δυσπιστία του για την αποτελεσματικότητα της μείωσης των Υπουργείων που έχει ανακοινώσει ότι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η χώρα βρίσκεται σε τεράστια δοκιμασία, πρέπει να κάνουμε σε μήνες όσα δεν έγιναν επί χρόνια, και στη δημόσια διοίκηση που είναι ο μεγάλος ασθενής της χώρας μεταρρύθμιση δεν είδαμε απολύτως καμία» επισήμανε.

«Το σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης που καταρτίσαμε για την Αθήνα απαιτούσε 18 υπογραφές από ισάριθμους υπουργούς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης, κάνοντας λόγο για απέραντη γραφειοκρατία και κηδεμόνευση των δήμων.

«Ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα μειώσει τα υπουργεία... Είναι η πολλοστή φορά που άκουμε από πολιτικό ότι θα μειώσει υπουργεία... Θα αυξήσει τις γραμματείες και δεν θα γίνει τίποτε, πρέπει να ενηλικιωθούν οι δήμοι να μας δώσουν αρμοδιότητες να κάνουμε τη δουλεία μας» εξήγησε.

Δημοφιλή