Ντινόπουλος: «Επιστράτευσαν βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα»

Ντινόπουλος: «Επιστράτευσαν βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα»
Sooc

Πως παρεξηγήθηκαν τα λόγια του υποστηρίζει ο Αργύρης Ντινόπουλος αναφορικά με βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να λέει «καλά αυτός πληρώθηκε καλά» για τον Φώτη Κουβέλη.

Ο απερχόμενος Υπουργός Εσωτερικών, υποστηρίζει πως αναφερόταν στο «άδειασμα» του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα και πως ουδέποτε υπαινίχθηκε ότι πληρώθηκε για να μην ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όσο για το βίντεο που ανέβασε η διαδικτυακή εφημερίδα Φύλαρχος (έχει κατέβει από το διαδίκτυο), ο κύριος Ντινόπουλος υποστηρίζει ότι είναι προϊόν υποκλοπής. Tο βίντεο ανέβηκε ξανά στο διαδίκτυο από την Αυγή. Είναι σαφές ότι ο κύριος Ντινόπουλος μιλούσε σε φιλικό του σπίτι, ωστόσο το βίντεο δεν τραβήχτηκε εν αγνοία του καθώς 3 ή 4 φορές γύρισε και κοίταξε την κάμερα (η πρώτη στο 1.03).

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αργύρη Ντινόπουλου

«Σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε για μια ώρα στο διαδίκτυο και μετά κατέβηκε αφού ήταν ιδιωτικό και προϊόν υποκλοπής ο Αργύρης Ντινόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση : « Αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να βγει από την αφάνεια. Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα ! Σε σπίτι φίλων και ψηφοφόρων μου όπου βρέθηκα το Σάββατο βράδυ στο Καματερό κάποιος αναφέρθηκε στο άδειασμα του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα. Και απάντησα ότι ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του ( « Πληρώθηκε καλά !» ) από τον ΣΥΡΙΖΑ που , αφού τον έβαλαν ( μαζί με τον Καμένο) να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές , μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων. Δείγμα της αχαριστίας και του τυχοδιωκτισμού της Αριστεράς που – στην συγκεκριμένη περίπτωση- συνδυάστηκε και με την ρουφιανιά !»

Δημοφιλή