Επιλέξτε έναν έξυπνο φούρνο που θα σας λύσει τα χέρια στην κουζίνα

Ο φούρνος Slide&Hide® της Neff υπόσχεται να σας καταπλήξει
gr

Η Neff επιστρέφει κάνοντας μία ακόμα καινοτομία στον χώρο της κουζίνας. Η πόρτα Slide&Hide® θα καταπλήξει κάθε λάτρη της κουζίνας με τον έξυπνο και ιδιαίτερα πρακτικό τρόπο που εξασφαλίζει την εύκολη και ευέλικτη χρήση του φούρνου.

Η επιλογή ενός φούρνου Slide&Hide® με επαναστατική χειρολαβή προσφέρει ασφάλεια, κάνει απολαυστική τη χρήση και κυριολεκτικά, φέρνει την επανάσταση στο μαγείρεμα. Εκτός από εντυπωσιακή σχεδίαση, η πόρτα Slide&Hide® διαθέτει διάφορα, πρακτικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Συγκεκριμένα, δεν κινδυνεύετε να καείτε αφού δεν είναι ανάγκη να πιάνετε τη ζεστή πόρτα του φούρνου και η πρόσβαση στο θάλαμο του φούρνου είναι πιο εύκολη, γεγονός που σας επιτρέπει να βγάζετε πιο άνετα βαριά ή μεγάλα ταψιά, χωρίς να χύνονται ή να πιτσιλιούνται υγρά.

Όλες οι πόρτες Slide&Hide® διατίθενται σε συνδυασμό με την εργονομικά σχεδιασμένη, επαναστατική χειρολαβή. Η συγκεκριμένη χειρολαβή από χάλυβα περιστρέφεται προς τα εμπρός όταν ανοίγει η πόρτα και παραμένει πλήρως προσβάσιμη, ακόμα και όταν η πόρτα κρύβεται κάτω από το φούρνο. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως παγιδευτούν κάπου τα χέρια σας, καθώς ανοίγετε ή κλείνετε την πόρτα.

5 λόγοι για να επιλέξετε ένα φούρνο Slide&Hide®:

Με υψηλής αισθητικής και καινοτόμα σχεδίαση ο φούρνος Slide&Hide® θα γίνει πόλος έλξης στην κουζίνα.

Η πόρτα ανασύρεται, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη πρόσβαση στο εσωτερικό του φούρνου και ασφαλέστερη, ευκολότερη χρήση.

Όλοι οι φούρνοι Slide&Hide® διαθέτουν χωρητικότητα 67 λίτρων, τη μεγαλύτερη που προσφέρουμε.

Η πόρτα Slide&Hide® δεν είναι μόνο όμορφα σχεδιασμένη, αλλά συγχρόνως εξοικονομεί χώρο, με αποτέλεσμα να είναι ιδανική για πιο μικρές κουζίνες.

Είναι ιδιαίτερα πρακτική και προσφέρει ευελιξία στο μαγείρεμα, καθώς σας επιτρέπει να περιχύνετε, να δοκιμάζετε και να παρακολουθείτε εύκολα το φαγητό στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Η πόρτα Slide&Hide® διατίθεται αποκλειστικά από τη Neff.

Δημοφιλή