ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/01/2015 14:34 EET | Updated 12/01/2015 14:34 EET

Ευχαριστήρια επιστολή από τον Δήμο Τήνου προς τον Νίκο Δένδια

eurokinissi

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Νίκο Δένδια και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ απέστειλαν ο Δήμαρχος Τήνου Σίμος Ορφανός και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα αρωγής που εξέφρασαν στις 8 Ιανουαρίου λόγω των εκτάκτων συνθηκών από την κακοκαιρία.

Στην επιστολή που στάλθηκε από το Γραφείο Δημάρχου Τήνου αναφέρονται τα εξής:

«Ο Δήμαρχος Τήνου Σίμος Ορφανός και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τήνου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Εθνικής Αμύνας κ. Νικόλαο Δένδια που ικανοποίησε άμεσα το αίτημα του Δημάρχου και κατάπλευσε στο λιμάνι της Τήνου το αρματαγωγό «ΣΑΜΟΣ» για να μας συνδράμει στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε το νησί μας στην πρόσφατη θεομηνία που μας έπληξε.

Συνακόλουθα ευχαριστούμε και τον αρχηγό του Ναυτικού Ναύαρχο κ. Αποστολάκη για τη δική του άμεση συνδρομή στην εκπλήρωση του αιτήματός μας.

Η παραμονή του σκάφους στο νησί εξασφάλισε σίτιση σε ανθρώπους που το είχαν πραγματικά ανάγκη και είχαμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε εκεί ευπαθή άτομα στην περίπτωση που θα συνεχίζονταν η διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Άλλωστε και μόνο η ασφάλεια που μας παρείχε η παρουσία του πλοίου αυτές τις ώρες, που δεν ξέραμε την εξέλιξη των φαινομένων, ήταν ότι καλλίτερο θα μπορούσε να μας συμβεί».

Sponsored Post