ΔΙΕΘΝΕΣ
13/01/2015 14:22 EET | Updated 13/01/2015 14:22 EET

Η...γκρίνια της γυναίκας του, χάρισε σε έναν 80χρονο 326 εκατ. δολάρια στο Λόττο!

Ο νέος πολυεκατομμυριούχος στις ΗΠΑ ονομάζεται Χάρολντ Ντάιαμοντ (όπως το διαμάντι), είναι 80 ετών, συνταξιούχος διευθυντής δημοτικού σχολείου και κέρδισε 326 εκατ δολάρια σε τζακ – ποτ στο ΛΟΤΤΟ.

Το ποσό που σαφώς μπορεί να χαρακτηριστεί ως “αστρονομικό” είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί σε τζακ – ποτ σε έναν και μόνο παίκτη στη Νέα Υόρκη. Ο νικητής όμως ίσως να μην ήταν τόσο τυχερός εάν δεν είχε ενδώσει στη...γκρίνια της συζύγου του!

Σύμφωνα με δηλώσεις του 80χρονου στη New York Post, ο ίδιος και η σύζυγός του Κάρολ είχαν πάει να ψηφίσουν και στη συνέχεια αποφάσισαν να οδηγήσουν έως την πόλη Μίντλτάουν για να δειπνήσουν σε εστιατόριο της περιοχής.

“Η γυναίκα όμως επέμενε να σταματήσουμε καθ΄ οδόν κάπου για φαγητό και να συνεχίσουμε μόνο αφού βελτιωνόταν κάπως ο καιρός”, δήλωσε ο κ.Ντάιαμοντ ο οποίος όπως ομολόγησε “συμφώνησε μαζί της αλλά απρόθυμα”.

Ενώ έτρωγε ένα σάντουιτς σε ένα βενζινάδικο στην περιοχή Βαλέρο, πρόσεξε μια διαφήμιση για το Mega-Millions και όπως εξηγεί, σκέφτηκε πως δεν είχε και κάτι να χάσει και έπαιξε.

Ποια ήταν η αντίδρασή του όταν συνειδητοποίησε πως είχε παίξει τους τυχερούς αριθμούς; “Όταν είδα τον τελευταίο αριθμό φώναξα τη γυναίκα μου και της είπα: Νομίζω πως κερδίσαμε μερικά δολάρια”! Πλέον αποδίδει στην επίσης συνταξιούχο δασκάλα σύζυγό του, τα εύσημα: “Αν δεν ήταν η επιμονή της δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα”.

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως στο «χέρι» ο κ.Ντάιμνοντ θα λάβει μόνο 197,45 εκατ. δολάρια αφού τα υπόλοιπα πηγαίνουν σε φόρους!