Κικίλιας: «Έξι μήνες μας χωρίζουν από το να βγούμε και επίσημα από τις όποιες μνημονιακές μας δεσμεύσεις»

Κικίλιας: «Έξι μήνες μας χωρίζουν από το να βγούμε και επίσημα από τις όποιες μνημονιακές μας δεσμεύσεις»
archive

Στην κεντρική πολιτική του ομιλία ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος Βουλευτής Α’ Αθήνας κ. Βασίλης Κικίλιας, αναφέρθηκε ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την έξοδο στις αγορές, υποστηρίζοντας ότι σε έξι μήνες ολοκληρώνονται οι μνημονιακές μας δεσμεύσεις.

Τον κ. Κικίλια προλόγισαν ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Μίχαλος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Πατούλης και η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Βόζενμπεργκ.

Ο κ. Μίχαλος έκανε ειδική αναφορά στη βελτίωση της εικόνας της αγοράς στο κέντρο και τη μάχη για την πάταξη του παρεμπορίου που έγιναν επί θητείας του κ. Κικίλια στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στην ανθρωπιά και την πορεία ως γιατρού του κ. Κικίλια και έκανε ειδική μνεία στις επιτυχίες του απέναντι στην τρομοκρατία.

Η κ. Βόζενμπεργκ τόνισε ότι ο κ. Κικίλιας ανήκει σε μία νέα γενιά πολιτικών που ξεχωρίζει για την εργατικότητα και το ήθος του και ότι τον στηρίζει με όλη της την ψυχή.

Ο κ. Κικίλιας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι στις επόμενες εκλογές πρέπει να απαντήσουμε με βάση τι Ελλάδα θέλουμε ακι επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έξι μήνες μας χωρίζουν από το να βγούμε και επίσημα από τις όποιες μνημονιακές μας δεσμεύσεις. Η ανεργία βαίνει αργά αλλά σταθερά μειούμενη. Οι ρυθμοί ανάπτυξης αργά αλλά σταθερά ανταμείβουν τις θυσίες μας. Ξεκολλήσαμε το κάρο από τις λάσπες,

Γυρίζουμε επιτέλους σελίδα. Φθάσαμε επιτέλους στο δια ταύτα. Κι όμως Μικροκομματικά παιχνίδια ιδιοτέλειας προσπαθούν να μας φρενάρουν.

Δημοφιλή