Κάρολος Παπούλιας: Δύσκολα τα πράγματα - Να περάσουν οι εκλογές και θα σας πω

Παπούλιας για την επομένη των εκλογών: Δύσκολα τα πράγματα - Υπάρχουν ζητήματα συνταγματικά και άλλα
Eurokinissi

«Καθίστε να περάσουν οι εκλογές και θα σας πω...» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας απαντώντας στην ερώτηση δημοσιογράφου «ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σας» κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Προεδρικό Μέγαρο την Τετάρτη.

Με λίγα λόγια συγκινητικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τη δεκαετή συνεργασία και έκοψε για τελευταία φορά την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο κ. Παπούλιας στη σύντομη συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους είπε πως βλέπει δύσκολα για εκείνον τα πράγματα. Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν «γιατί;» εκείνος είπε: «Υπάρχουν ζητήματα συνταγματικά και άλλα». Στην ερώτηση «Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σας;» ο κ. Παπούλιας είπε: «Καθίστε να περάσουν οι εκλογές και θα σας πω...».

Νωρίτερα, ο κ. Παπούλιας ευχαριστώντας τους υπαλλήλους είπε:

«Είναι ημέρα συγκινησιακής φόρτισης για μένα, γιατί είναι η τελευταία πίτα που κόβω μαζί σας, στο Προεδρικό» ανέφερε και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ για τη συμβολή σας ώστε ο θεσμός της Προεδρίας να δουλέψει άψογα αυτά τα δέκα χρόνια... Θα σας θυμάμαι πάντα, άλλωστε είναι αδύνατο να ξεχάσεις δέκα χρόνια συνεργασίας και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς. Εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Ελπίζω και εύχομαι να μην χαθούμε. Θα είσθε πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου».

(Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή