Push the Bibi: Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, γίνεται βιντεοπαιχνίδι

Push the Bibi: Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, γίνεται βιντεοπαιχνίδι
HuffPost Greece

Έμπνευση για ένα βιντεοπαιχνίδι, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο την Τρίτη, αποτέλεσε η παρουσία του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου, στην πορεία κατά της τρομοκρατίας στο Παρίσι.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz, σκοπός είναι ο παίκτης να φτάσει τον πρωθυπουργό στην πρώτη σειρά του πλήθους των ηγετών που συμμετείχαν στη διαδήλωση.

Το παιχνίδι φέρει το σήμα του Zionist Camp Youth – της νεολαίας του βασικού πολιτικού αντιπάλου του Νετανιάχου στις εκλογές- ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιωθεί ότι αυτοί ήταν που δημιούργησαν το παιχνίδι.

Σκοπός του – ιδιαίτερα επικριτικού, καθώς συνοδεύεται από σχόλια τύπου «Game over-don't try again. When Bibi wins, everybody else loses» και «we need a different leadership- one that will put Israel in the front row, even without pushing»- βιντεοπαιχνιδιού είναι ο παίκτης να φτάσει τον «Bibi», έναν χαρακτήρα με το πρόσωπο του Νετανιάχου, στην πρώτη σειρά, δίπλα στον Γάλλο πρόεδρο Ολάντ, ο οποίος περιστοιχίζεται από άλλους ηγέτες. Αν τα καταφέρει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, σηκώνει το χέρι του.

Δημοφιλή