Φωτίου: Ο Γεωργιάδης προκαλεί. Γεωργιάδης: Η Φωτίου εμμέσως δικαιολόγησε τα γκαζάκια

Φωτίου: Ο Γεωργιάδης προκαλεί. Γεωργιάδης: Η Φωτίου εμμέσως δικαιολόγησε τα γκαζάκια
Twitter/ Adonis Georgiadis

Αντιπαράθεση, με αφορμή τα γκαζάκια που τοποθετήθηκαν στο πολιτικό γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, σημειώθηκε μεταξύ του ιδίου και της Θεανώς Φωτίου, υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας, μετά τη δήλωση της κας Φωτίου στον ΑΝΤ1 ότι ο ο κ. Γεωργιάδης έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις του τον ελληνικό λαό.

«Δεν είναι πολιτική απάντηση τα γκαζάκια, είναι προφανές και ο Άδωνις έχει προκαλέσει εξαιρετικά τον ελληνικό λαό» δήλωσε η κα Φωτίου, προκαλώντας την αντίδραση του επίσης παρευρισκομένου στην εκπομπή, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, υποψηφίου Β' Αθήνας της ΝΔ.

Εν συνεχεία, η κα Φωτίου, ερωτηθείσα αν καταδικάζει την επίθεση, απάντησε «δεν το είπα ρητώς;» και συμπλήρωσε ότι δεν είπε «αλλά», μα «και», προσθέτοντας ότι «ο κύριος Γεωργιάδης προκαλεί τον ελληνικό λαό με τις δηλώσεις του και κυρίως βλάπτει την ελληνική οικονομία».

Υπενθυμίζεται ότι αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούμενος από τέσσερα γκαζάκια βρέθηκε το πρωί στο πολιτικό γραφείο του κ. Γεωργιάδη, και ειδικότερα σε τσάντα στον διάδρομο του πέμπτου ορόφου της πολυκατοικίας στην οδό Ακαδημίας, όπου στεγάζεται το γραφείο..

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. που περισυνέλεξε το μηχανισμό, ο οποίος προκάλεσε μόνο μικρές υλικές ζημιές.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ένα πρωινό «τιτίβισμα» στο Twitter ενημέρωσε τους χρήστες του διαδικτύου για το περιστατικό.

Από πλευράς του ο κ. Γεωργιάδης απάντησε στην κα Φωτίου μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Σε σχετικό tweet προέβη και ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Σε σχετικα΄tweets προέβη και ο Γ. Μουρούτης

Το περιστατικό σχολίασε και η σύζυγος του κ. Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου.

Σχετική ανακοίνωσε εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για το περιστατικό, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, συνιστά απόπειρα τρομοκράτησης του πολιτικού κόσμου και στρέφεται τελικά εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας. Οι θιασώτες της βίας και της αναταραχής θα πρέπει να ξέρουν πως δεν θα τα καταφέρουν. Και η νέα απόπειρά τους θα πέσει στο κενό».

Δημοφιλή