Vario Steam: Tέλειο μαγείρεμα με τη δύναμη του ατμού

Το μαγείρεμα γίνεται τέλειο με τη δύναμη του ατμού
neff

Φούρνος ή ατμομάγειρας; Τι θα λέγατε για μία συσκευή που σας προσφέρει και τα δύο; Ο νέος φούρνος ατμού της Neff είναι η συσκευή που κάνει τα πάντα, αφού συνδυάζει τις λειτουργίες ενός φούρνου με τις λειτουργίες ενός ατμομάγειρα σε μία μόνο συσκευή. Για το ψήσιμο, το μαγείρεμα στον ατμό και, με τη συνδυαστική λειτουργία, ακόμα και για το ψήσιμο στον ατμό.

Για την τέλεια προετοιμασία όλων τα φαγητών σας, από ορεκτικά και κυρίως μέχρι τα επιδόρπια, επιστρατεύονται εβδομήντα προγράμματα, που φροντίζουν αυτόματα όλα τα γεύματά σας. Με αυτόν τον τρόπο ο φούρνος με VarioSteam ικανοποιεί κάθε επιθυμία.

Το έξυπνο σύστημα ενίσχυσης ατμού VarioSteam® εγγυάται εύκολο μαγείρεμα. Κατά το ψήσιμο, το μαγείρεμα και το ζέσταμα, τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας για το φαγητό διασφαλίζονται με τρεις βαθμίδες έντασης ατμού. Οι βαθμίδες ελέγχονται εξατομικευμένα ή επιλέγονται άνετα από 18 προκαθορισμένα προγράμματα.

Ακόμα και μετά το μαγείρεμα, με τον τρόπο λειτουργίας «αναζωογόνηση», τα ξαναζεσταμένα φαγητά ή τα ζυμαρικά της προηγούμενης ημέρας είναι τόσο γευστικά όσο το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, χωρίς να χάνουν τίποτα από τη γεμάτη γεύση τους και την απολαυστική τους εμφάνιση.

Η λειτουργία διατήρησης θερμότητας με ατμό αποτρέπει το στέγνωμα του φαγητού και το διατηρεί φρέσκο για περισσότερο.