Αναίμακτο τέλος για τη νέα ομηρία στο Παρίσι

Αναίμακτο τέλος για τη νέα ομηρία στο Παρίσι
Twitter

Αναίμακτο τέλος φαίνεται να έλαβε η νέα κατάσταση ομηρίας στο Παρίσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ο ένοπλος, ο οποίος είχε εισβάλει σε ταχυδρομείο στο Κολόμπ, βορειοδυτικό προάστιο της γαλλικής πρωτεύουσας, είχε εισβάλει λίγο πριν τις 14.0, κρατώντας, δύο ομήρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό δεν συνδέεται με τρομοκρατία, ενώ ο δράστης ενήργησε έτσι λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Για τον χειρισμό του περιστατικού κατέφθασαν επί σκηνής ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και η πυροσβεστική. Ορισμένοι από τους πελάτες στο ταχυδρομείο μπόρεσαν να διαφύγουν.

Ο δράστης τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία, μιλώντας «ασυνάρτητα», και τονίζοντας πως είναι βαριά οπλισμένος, με χειροβομβίδες κι ένα επιθετικό τουφέκι Καλάσνικοφ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας.

Το τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV μετέδωσε επικαλούμενο και αυτό αστυνομικές πηγές ότι η κατάσταση ομηρίας δεν μοιάζει να αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια.

Η γαλλική αστυνομία προχώρησε νωρίτερα σήμερα σε 12 συλλήψεις προσώπων που είναι ύποπτα ότι βοήθησαν τους ισλαμιστές που διέπραξαν τις τρομοκρατικές επιθέσεις την περασμένη εβδομάδα.

Δημοφιλή