ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16/01/2015 06:34 EET | Updated 16/01/2015 06:41 EET

Βίντεο. Πώς δίδυμα αδέλφια ανακοίνωσαν στο πατέρα τους ότι είναι ομοφυλόφιλοι

youtube

«Με την έλευση της νέας χρονιάς, θέλουμε να επιστρέψουμε (με ένα βίντεο) όσο το δυνατόν πιο αυθεντικό και θέλουμε απλά να σας πούμε όλα όσα θέλουμε να πούμε»

Αυτό είπαν on camera οι δύο δίδυμοι Austin και Aaron Rhodes και αποφάσισαν να εξομολογηθούν από το τηλέφωνο στον πατέρα τους το μυστικό τους ότι είναι ομοφυλόφιλοι.

Ετσι, κάλεσαν τον πατέρα τους και έπειτα από πολλή συναισθηματική πίεση , αμηχανία και διάχυτη συγκίνηση, ο Άρον αποφάσισε να μιλήσει: «Εννοώ, δεν ξέρω και πώς να το πω, αλλά ... είμαι γκέι και ο Όστιν το ίδιο».

Κι ενώ τα αγόρια περίμεναν μα αγωνία την αντίδραση του πατέρα, τότε εκείνος απάντησε: «Ξέρετε ότι σας αγαπώ και τους δυο και γνωρίζεται πως αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει.Πρέπει να ζήσετε τις ζωές σας. Πρέπει να κάνετε αυτό που θέλετε».

Δάκρυα ανακούφισης και συγκίνησης κυλούν από τα μάτια του Άρον και του Όστιν, οι οποίοι ολοκληρώνουν το βίντεό τους με ένα μήνυμα ελπίδας, με τον Άρον να δηλώνει: «Βασικά, το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε από όλο αυτό και με αυτό το βίντεο είναι να είστε ο εαυτός σας... όποιος κι αν είναι αυτός... ό,τι κι αν σας κάνει ευτυχισμένους».

Το βίντεο μέσα σε δύο ημέρες έχει γίνει viral και έχει ήδη 4.587.367 κλικ.

Δείτε το βίντεο:

Sponsored Post