Τέρμα τα ρομαντικά ψέματα: Όλη η αλήθεια για την πρώτη νύχτα του γάμου

Τέρμα τα ρομαντικά ψέματα: Όλη η αλήθεια για την πρώτη νύχτα του γάμου
alexeyrumyantsev

Οι προσδοκίες είναι στα ύψη την πρώτη νύχτα του γάμου. Ο στόχος είναι να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου, στο πιο τέλειο δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα προσπαθείς να κρατήσεις τα μάτια σου ανοιχτά μετά από μία εξουθενωτική μέρα.

Δυστυχώς, δεν εξελίσσονται πάντοτε έτσι τα πράγματα και οι παρακάτω αληθινές μαρτυρίες αποκαλύπτουν τι πραγματικά συμβαίνει την πρώτη νύχτα του γάμου.

«Λόγω του ότι δεν είχαμε φάει όλη μέρα από το άγχος, καταλάβαμε ότι πεθαίνουμε της πείνας και παραγγείλαμε πίτσα από το μοναδικό μαγαζί που βρήκαμε ανοιχτό εκείνη την ώρα. Κάναμε λίγο σεξ, όσο περιμέναμε την παραγγελία μας και αφού καταβροχθίσαμε την πίτσα, πέσαμε για ύπνο, ενώ βλέπαμε την ταινία «Wayne's World».

«Κάθισε στο πάτωμα μπροστά μου και ενώ βλέπαμε τηλεόραση με έβαλε να της βγάλω τους χιλιάδες κόκκους ρυζιού που είχε στα μαλλιά της. Επειδή έχει και πολλά μαλλιά, ήταν σαν να ψάχνω ψύλλους στ' άχυρα. Μετά πέσαμε για ύπνο».

«Κοιμηθήκαμε σε χωριστά κρεβάτια, γιατί έγινε λάθος στο ξενοδοχείο και μας είχαν κλείσει δύο μονά κρεβάτια».

«Παντρευτήκαμε στο Δημαρχείο, πήγαμε να φάμε κάτι και να πιούμε μια μπίρα και πήγαμε να πάρουμε τον 2χρονο γιο μας από τον παιδικό σταθμό. Ούτε νυφικά, ούτε δεξιώσεις, ούτε ταξίδι, αλλά παντρεύτηκα τον καλύτερό μου φίλο, οπότε ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου».

«Ήταν μια αποτυχία. Τα πεθερικά μου μας είχαν κλείσει δωμάτιο σε ένα πολύ συμπαθητικό ξενοδοχείο, αλλά το δωμάτιό μας ήταν ακριβώς πάνω από το δικό τους».

«Κοιμηθήκαμε και όταν ξυπνήσαμε φάγαμε τούρτα στο κρεβάτι».

«Ήταν πριν από πολλά χρόνια, αλλά ήταν μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Παντρευτήκαμε το πρωί, ακολούθησε μία μικρή δεξίωση και συνεχίσαμε σε ένα ξενοδοχείο. Ήμασταν και οι δύο άπειροι στο θέμα «κρεβάτι» και αυτά που ακολούθησαν ήταν πολύ αστεία».

«Το δωμάτιο του ξενοδοχείου που μέναμε είχε ένα φανταστικό ντους, οπότε απλά μιλήσαμε για το πόσο τέλειο ήταν το μπάνιο και μετά κοιμηθήκαμε».

«Αναγκάστηκα να κοιμηθώ με τον άντρα μου στο παιδικό του δωμάτιο στο πατρικό του».

«Η γυναίκα μου έβαλε, κυριολεκτικά, τα κλάματα επειδή δεν μπορούσα με τίποτα να ξεκουμπώσω τα 800 κουμπιά που είχε το νυφικό της και δεν άντεχε να το φοράει άλλο. Μετά, άρχισε να κλαίει γιατί στην προσπάθειά μου να το ξεκουμπώσω είχα αρχίσει να της τραβάω ολόκληρες τούφες από τα μαλλιά της. Αφού κατάφερα να της το βγάλω, αποφασίσαμε ότι είμαστε και οι δύο πολύ κουρασμένοι για να επιχειρήσουμε οτιδήποτε άλλο και πέσαμε για ύπνο».

«Είχαμε πιει όλο το Βόσπορο και πηγαίνοντας στο δωμάτιο μας, βρέθηκα χωρίς παντελόνι, με τη μαμά μου να μας κοιτάζει απορημένη».

«Κανένα σεξ, μόνο ύπνος! Γλυκός ύπνος»

«Ο άντρας μου κι εγώ ήμασταν τόσο εξαντλημένοι που πέσαμε κατευθείαν για ύπνο. Μία ώρα αφού ξαπλώσαμε, ξύπνησα με έντονους πόνους με τάση για εμετό και διάρροια. Μάλλον κάτι που έφαγα θα με πείραξε και καταλήξαμε εγώ στη λεκάνη να κάνω εμετό και ο άντρας μου να μου κρατάει τα μαλλιά».

Αυτό το άρθρο/blog βασίστηκε στο κείμενο This Is What The Wedding Night Is Actually Like, According To Married People που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post Αμερικής.