Καταγγελία Καρχιμάκη για υπονόμευση του Γιώργου Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Καταγγελία Καρχιμάκη για υπονόμευση Παπανδρέου από Βενιζέλο
Eurokinissi

Σε σοβαρή καταγγελία περί υπονόμευσης του Γιώργου Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, προχωρά ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Β΄ Αθήνας, Μιχάλης Καρχιμάκης, με συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως αναφέρει, ο ίδιος ήταν αυτήκοος μάρτυρας της προτροπής του κ. Βενιζέλου προς τον τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο και μετά να «πάρουν» το κόμμα από το Γιώργο Παπανδρέου. Ο κ. Καρχιμάκης επικαλείται μάλιστα τη μαρτυρία του κ. Κουρουμπλή.

Υπενθυμίζει επίσης δηλώσεις βουλευτών, προσκείμενων στον κ. Βενιζέλο, όπως του κ. Λιντζέρη, ενώ αναφέρεται και σε δημοσίευμα των Financial Times, σύμφωνα με το οποίο υπήρξε μυστική συνεννόηση του κ. Μπαρόζο με τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Σαμαρά για την ανατροπή του κ. Παπανδρέου.

Χαρακτηρίζει «δεξιό», «εκφυλισμένο»» και «σκιά της δεξιάς στην πιο σκληρή μορφή της» το σημερινό ΠΑΣΟΚ, το οποίο, όπως αναφέρει υποτάχθηκε στις ορέξεις του κ. Σαμαρά, τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον «πιο επικίνδυνο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης».

Δημοφιλή