Ξεκαρδιστικό μουσικό βίντεο που μαθαίνει στα παιδιά να αγαπούν τα γεννητικά τους όργανα

Δείτε το ξεκαρδιστικό μουσικό βίντεο που μαθαίνει στα παιδιά να αγαπούν τα γεννητικά τους όργανα

Πηγαίνει κάπως έτσι: «snippity , snippity , snippity SNOP» και είναι κολλητικό! Αν το ακούσετε μια φορά, όχι μόνο θα σας φτιάξει το κέφι αλλά πιθανότατα θα σας εντυπωθεί στον εγκέφαλο.

Είναι ένα απλό σε ρυθμό τραγουδάκι, το οποίο έρχεται από τη Σουηδία και συνοδεύεται από στίχους όπως : «Ο κόλπος είναι cool, ακόμη και σε μια ηλικιωμένη γυναίκα, και καλά θα κάνεις να το πιστέψεις».

Στο βίντεο, που αρχικά εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα jezebel.com με τους έξυπνους καρτουνίστικους χαρακτήρες, πρωταγωνιστές είναι τα γεννητικά όργανα ανδρών και γυναικών και στόχος είναι να τα παιδιά να γνωρίσουν τα γεννητικά τους όργανα και να μάθουν αν είναι άνετα με αυτά.

Γι’ αυτό και στο βίντεο βλέπουμε κόλπους με μικρόφωνα και πέη με καπέλα, ακόμη και τον κόλπο μια ηλικιωμένης γυναίκας που το διασκεδάζει κρατώντας ένα μπαστούνι. Όλα τραγουδούν χαρούμενα!

Το τραγουδάκι «κλείνει» με το στίχο «Baby I Love You» προφανώς για να περάσει στα παιδιά το μήνυμα πως θα πρέπει να μάθουν να αγαπούν το σώμα τους.

Το βίντεο, που στόχο έχει να λειτουργήσει ως ένα εργαλείο μάθησης, έχει «πάρει» πάντως μεικτές…κριτικές στο από το σουηδικό κοινό στο Facebook και το YouTube. Άλλοι υποστηρίζουν πως είναι απαράδεκτο και κακόγουστο και άλλοι επέλεξαν να το μοιραστούν με τα παιδιά τους επαινώντας την προσπάθεια και εκτιμώντας πως τα βοηθάει να νιώσουν άνετα με σώμα τους.

Δημοφιλή