Το Instagram λατρεύει αυτούς τους δύο γκέι μπαμπάδες (βίντεο)

Δύο γονείς στην Αμερική ανέβασαν στο Instagram μία αξιολάτρευτη φωτογραφία, όπου στις 5.30 το πρωί χτενίζουν τις κόρες τους και τις ετοιμάζουν για το σχολείο. Η φωτογραφία προκάλεσε αμέσως αίσθηση στο διαδίκτυο, «κερδίζοντας» πάνω από 43.000 likes.

Ποιος ήταν ο λόγος; Μα φυσικά ότι πρόκειται για δύο ομοφυλόφιλους μπαμπάδες που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να δείξουν απλώς ένα μέρος της καθημερινότητάς τους, μία στιγμή που δεν διαφέρει καθόλου από αυτές που ζουν οι υπόλοιπες, «κανονικές» οικογένειες.

Η ανταπόκριση αυτής της φωτογραφίας ήταν τόσο μεγάλη που το ζευγάρι συμμετέχει πλέον σε μία διαφήμιση της Nikon μαζί με τρεις γλυκύτατες κόρες και τον γιο του.

Στη διαφήμιση οι δύο μπαμπάδες, Κορντάλε και Κέιλεμπ, εξηγούν το πώς η φωτογραφία ήταν στην ουσία «απλή και αθώα», καταγράφοντας το πώς ετοιμάζουν τις κόρες τους για το σχολείο.

Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσαν να φανταστούν το τεράστιο αντίκτυπο που θα είχε η κίνηση αυτή στην LGBT κοινότητα, αλλά και στον κόσμο του Instagram.

Η διαφήμιση, με τον τίτλο #IamGenerationImage, είναι μια περισσότερο προσωπική ματιά μέσα στην καθημερινή ζωή των δύο ομοφυλόφιλων μπαμπάδων.

Μια οικογένεια αγαπημένη και δεμένη, που έχει προβλήματα όπως έχουν και όλες οι άλλες. Αυτές δηλαδή που η κοινωνία θέλει να αποκαλεί ... «κανονικές.»