Οι «ροζ» ιστορίες των «νονών»- Τα επισκεπτήρια και οι ερωτικές συνευρέσεις μέσα στη φυλακή

Οι «ροζ» ιστορίες των «νονών»- Τα επισκεπτήρια και οι ερωτικές συνευρέσεις μέσα στη φυλακή
eurokinissi

Έγκλειστο αρχηγικό μέλος του κυκλώματος νονών που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. κατάφερνε να έχει ερωτικές συνευρέσεις κατά τη διάρκεια των επισκεπτηρίων που δεχόταν στη φυλακή.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται στο φως από την δικογραφία της υπόθεσης και φανερώνει ότι οι νονοί έκαναν πραγματικά κουμάντο στα σωφρονιστικά ιδρύματα του Κορυδαλλού και των Τρικάλων. Οι υπάλληλοι των φυλακών έκαναν τα στραβά μάτια όταν ο βαρόνος βαρυποινίτης δεχόταν επισκεπτήριο από 35χρονη γυναίκα, το όνομα της οποίας συμπεριλαμβάνεται στους κατηγορουμένους.

Ο «αρχηγός» έβαζε την 35χρονη «Πένυ» σε κελί των φυλακών Τρικάλων και συνευρισκόταν μαζί της ερωτικά, όπως αναφέρεται στη δικογραφία.

Το ίδιο συνέβαινε στον Κορυδαλλό, όπου ο «νονός» είχε κανονίσει προκειμένου οι κινήσεις του να μη γίνονται αντιληπτές, απαιτώντας οι κάμερες ασφαλείας να μη βλέπουν στα σημεία που δεν… πρέπει.

Εντύπωση προκάλεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας περιστατικό που συνέβη την ημέρα των γενεθλίων της ερωτικής συντρόφου του «αρχηγού» (13 Ιανουαρίου) όταν εκείνη πήγε με την παρέα της να γιορτάσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής στην Αθήνα. Όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής του υπέρογκου λογαριασμού ο υπάλληλος του καταστήματος της είπε: «Είναι κερασμένα από τον… (αναφέρεται το όνομα του έγκλειστου νονού».

Δημοφιλή