Love Inc.: Γιατί να μην φοράει νυφικό (και) ο γαμπρός;

Love Inc.: Γιατί να μην φοράει νυφικό (και) ο γαμπρός;

Η αγάπη είναι αγάπη – άσχετα από το φύλο του ζευγαριού, την καταγωγή ή την ταυτότητά του.

Αυτή είναι η δήλωση που η Μπρίτνι Ντράι, η αρχισυντάκτρια τουψηφιακού περιοδικού Love Inc., ελπίζει πως θα κάνει με το τελευταίο εξώφυλλό της. Σε αυτό βλέπουμε το ανδρόγυνο μοντέλο Ντύλαν Στήβενς ντυμένο με ένα υπέροχο νυφικό Inbal Dror.

Το τεύχος επίσης έχει μία φωτογράφηση με τον Στήβενς ντυμένο όχι μόνο ως νύφη, αλλά και ως γαμπρό – φορώντας ένα λευκό κοστούμι, ένα κλασικό μαύρο γαμπριάτικο κοστούμι, αλλά και ένα λαμπερό νυφικό.

«Για εμάς ήταν σημαντικό να αφαιρέσουμε το φύλο από την εξίσωση και να εστιάσουμε και πάλι στο άτομο», λέει η Ντράι στην HuffPost US. «Και να γιορτάσουμε ότι αυτό το άτομο έχει βρει τον άνθρωπο με τον οποίο θέλουν να μοιραστούν το υπόλοιπο της ζωής τους.»

«Υπάρχει μία τόσο μεγάλη ποικιλία ανθρώπινων προσανατολισμών και ταυτοτήτων και θέλαμε να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες και διαφορετικές γαμήλιες μόδες, χωρίς να νιώθουμε ότι μας περιορίζουν τα εμπόδια που βάζει η κοινωνία με βάση το φύλο», συμπληρώνει.

Η ίδια παραδέχεται ωστόσο ότι αρχικά είχε άγχος για το αποτέλεσμα, αλλά μόλις δει τον Στήβενς με το νυφικό Kelly Faetanini, όλες οι ανησυχίες της εξαφανίστηκαν.

«Πατούσαμε επάνω σε μία λεπτή γραμμή, ανάμεσα στην οποία οι άνθρωποι θα το ερμήνευαν αυτό ως εκπλητικό ή ως προσβλητικό» εξηγεί. «Ωστόσο, μόλις είδα τον Ντύλαν με το νυφικό, άρχισα να κλαίω. Καθώς τον ετοιμάζαμε, ήξερα ότι πραγματικά μαγικό συνέβαινε» καταλήγει.

Love Inc.'s Gender Barrier-Shattering Shoot