Φρίκη στο New Jersey: Μητέρα πυρπόλησε το νεογέννητο μωρό της

Φρίκη στο New Jersey: Μητέρα πυρπόλησε το νεογέννητο μωρό της

Φρικιαστική ιστορία εκτυλίχθηκε στο New Jersey των ΗΠΑ με θύμα ένα νεογέννητο μωρό, το οποίο έκαψε ζωντανό η 22χρονη μητέρα του.

Ο λόγος για την Hyphernkemberly Dorvilier η οποία περιέλουσε το νεογέννητο κοριτσάκι της με εύφλεκτο υγρό μέσα στην μέση του δρόμου την Παρασκευή το βράδυ και στην συνέχεια του έβαλε φωτιά.

"Στην αρχή είδαμε τη φωτιά και νομίζαμε ότι κάποιος έκαιγε σκουπίδια», λέει ο Dave Joseph , αυτόπτης μάρτυρας που μένει ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου έγινε το έγκλημα και πρόσθεσε ότι το περιστατικό ήταν «ένας εφιάλτης ακόμα και για κάποιον που έχει σκληρή καρδιά".

Σύμφωνα με το CBS η γυναίκα οδηγήθηκε πρώτα στο νοσοκομείο Deborah Hospital του New Jersey και αμέσως μετά τέθηκε υπό κράτηση με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ο εισαγγελέας Robert Bernardi δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το αν η μητέρα έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο ή αν έχει απασχολήσει τις υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας.

Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε με βαριά εγκαύματα σε νοσοκομείο, αλλά έχασε την μάχη για την ζωή δύο ώρες αργότερα. Η Dorvilier συνελήφθη επί τόπου και προφυλακίστηκε. Για την αποφυλάκισή της μέχρι τη δίκη ορίστηκε εγγύηση 500.000 δολαρίων.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Δημοφιλή