Τζωρτζάτος: «Οδηγήθηκα στις φυλακές ναρκωμένος κατόπιν εντολής της εισαγγελέως»

Τζωρτζάτος: «Οδηγήθηκα στις φυλακές ναρκωμένος κατόπιν εντολής της εισαγγελέως»
Eurokinissi

Στις συνθήκες μεταγωγής και κράτησης στις φυλακές Δομοκού αναφέρεται με επιστολή του στο Έθνος ο καταδικασθείς για συμμετοχή στη 17Ν Βασίλης Τζωρτζάτος, που χαρακτηρίζει ελεγχόμενη τη «νεοτρομοκρατία» στην Ελλάδα.

«Οδηγήθηκα ναρκωμένος στις φυλακές Δομοκού»

«Οδηγήθηκα στις φυλακές Δομοκού ναρκωμένος μετά από εντολή της επόπτη εισαγγελέως της Φυλακής Κορυδαλλού. Ξύπνησα μετά από 40 ώρες. Εκτός από τους επικίνδυνους κρατούμενους, εμένα και τον Γιωτόπουλο, μετέφεραν στην πτέρυγά μου 20χρονο Πακιστανό από τις φυλακές, ο οποίος έχει τελειώσει το δημοτικό σχολείο και σπούδαζε στο Γυμνάσιο.

Επίσης δεύτερο Πακιστανό, πάλι από τις φυλακές ανηλίκων, ο οποίος και αυτός πήγαινε στο δημοτικό σχολείο. Αλβανός που παρακολουθούσε πέντε χρόνια το πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ και αυτός μεταφέρθηκε στον Δομοκό. Επίσης 25χρονος Ρουμάνος που αποφυλακίζεται σε δύο χρόνια και αυτός στον Δομοκό. Πέντε Πακιστανούς που έχουν κατηγορηθεί για την απαγωγή 180 συμπατριωτών τους που βρισκόντουσαν σε κτίριο και οι 180 οι δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν και αυτοί στον Δομοκό».

Ο Κορυδαλλός έχει βουλιάξει στα ναρκωτικά

«Ο Κορυδαλλός είναι σήμερα κέντρο εξάρτησης. Όχι μόνο δεν φαίνεται τίποτα για την καταπολέμηση διακίνησης και χρήσης, αλλά η γενικευτμένη χρήσει βολεύει αφού μέσω αυτής επιτυγχάνεται η διατήρηση της ειρήνης μέσα στις φυλακές».

Δημοφιλή