Η συζήτηση της Αριάννας Χάφινγκτον με τον συνιδρυτή του LinkedIn στο συνέδριο του DLD

Η συζήτηση της Αριάννας Χάφινγκτον με τον συνιδρυτή του LinkedIn στο συνέδριο του DLD
Youtube

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση είχαν η πρόεδρος και Διευθύντρια Σύνταξης της Huffington Post, Αριάννα Χάφινγκτον και ο συνιδρυτής του LinkedΙn, Ρέιντ Χόφμαν, στο ετήσιο συνέδριο του DLD το οποίο έγινε στο Μόναχο. Οι δυο τους μίλησαν για την σχέση επιστήμης και πνευματικότητας, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι τα δύο στοιχεία είναι απαραίτητα έτσι ώστε κάποιος άνθρωπος να φτάσει στην επιτυχία.

Ο Ρέιντ Χοφμαν, ο οποίος είναι διάσημος επιχειρηματίας και συγγραφέας, επεσήμανε ότι μια επιχείρηση χωρίς πίστη, είναι μια επιχείρηση χωρίς μακροπρόθεσμο πλάνο. Και μια επιχείρηση χωρίς μακροπρόθεσμο πλάνο, είναι μια επιχείρηση που αδυνατεί να επενδύσει στο μέλλον.

«Μια εταιρία που δεν μπορεί να επενδύσει στις ευκαιρίες και τις τεχνολογίες του αύριο, είναι καταδικασμένη να αποτύχει» σημείωσε ο συνιδρυτής του LinkedΙn.

Από την πλευρά της, η κα Χάφινγκτον τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι λόγω της υπερεξάρτησης από την τεχνολογία, είναι δύσκολο να διαλογιστούμε με τον εαυτό μας. Και αν δυσκολευόμαστε να μείνουμε μόνοι με τον εαυτό μας, στη συνέχεια θα είναι δυσκολότερο να αναπτύξουμε τη σοφία μας.

Στο φετινό συνέδριο του DLD στο Μόναχο, συμμετείχαν κι άλλοι σημαντικοί ομιλητές. Ανάμεσα τους ο συνιδρυτής του Flickr, Στιούαρτ Μπάτερφιλντ και ο συνιδρυτής του Uber, Τράβις Κάλανικ.

Δημοφιλή