Ο γιος του Μίμη Ανδρουλάκη ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί γιατί

Ο γιος του Μίμη Ανδρουλάκη ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί γιατί
Facebook

Με ένα κείμενο του ο Νικόλας Ανδρουλάκης, γιος του Μίμη Ανδρουλάκη, εξηγεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γιατί θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός στο επάγγελμα κ. Ανδρουλάκης εξηγεί ότι «το ζήτημα είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης» ενώ επισημαίνει ότι «Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαι κομματικοποιημένος. Κι έχω αρνηθεί πολλές προτάσεις για βοήθεια ή ένταξη σε παρατάξεις». Μάλιστα στο κείμενό του μοιράζεται ότι στις ευρωεκλογές είχε ψηφίσει Ποτάμι. Ειδικότερα γράφει: «Στις -συμβολικής αξίας- ευρωεκλογές ψήφισα το Ποτάμι. Γιατί δεν ήθελα τρίτο κόμμα τα σιχαμερά νεοναζί φασισταριά. Ούτε το λοβοτομημένο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου. Ήθελα κάτι φρέσκο κι αισιόδοξο, να κλέψει λίγες ψήφους από την έπαρση του δικομματισμού».

Και συνεχίζει σε άλλο σημείο του κειμένου «Το ΠΑΣΟΚ έκανε τον κύκλο του ως κόμμα και ξεπεράστηκε από την ιστορία. Η Νέα Δημοκρατία οδήγησε το καϊκι μέχρι εκεί που ήξερε και μπορούσε. Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι επανάσταση. Είναι φυσική συνέχεια. Είναι ιστορική ανάγκη».

«Ας είμαστε και το πειραματόζωο της ελπίδας. Για μια δικαιότερη Ευρώπη. Κι ό,τι καταφέρουμε», σημειώνει και καταλήγει «Πριν σχολιάσεις. Διάβασέ το ξανά».

Αναλυτικά το κείμενο του Νικόλα Ανδρουλάκη όπως ο ίδιος το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Δημοφιλή