Στην... απομόνωση ο Ξηρός στο Δομοκό μετά από νέο προπηλακισμό του από αναρχικό

Στην... απομόνωση ο Ξηρός στο Δομοκό μετά από νέο προπηλακισμό του από αναρχικό
Sooc

Σε «καραντίνα» μπήκε ο Χριστόδουλος Ξηρός στις φυλακές Δομοκού μετά από νέα επίθεση σε βάρος του από αναρχικό συγκροτούμενο του.

Το κλίμα εναντίον του, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, είναι πολύ βαρύ με αποτέλεσμα η διεύθυνση των φυλακών να αποφασίσει την άρον άρον μετακίνησή του σε κελί απομακρυσμένο, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση από αυτά όπου κρατούνται ποινικοί και αναρχικοί που τον έχουν βάλει στο μάτι.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση των φυλακών τον μετάφερε σε άλλον χώρο τύπου Β’ του ίδιου σωφρονιστικού καταστήματος. Αφορμή στάθηκε νέος προπηλακισμός του το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου από αναρχικό κρατούμενο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει αποτελέσει στόχος ποινικών κρατουμένων και αντιεξουσιαστών, οι οποίοι θεωρούν ότι η απόδρασή του τον Ιανουάριο του 2014 αποτέλεσε αφορμή για τη δημιουργία φυλακών τύπου Γ’ στον Δομοκό.

Το κλίμα σε βάρος του χειροτέρεψε όταν οι ποινικοί έμαθαν για τη κόντρα του με τους «Πυρήνες της Φωτιάς», οι οποίοι φέρονται –σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.- να τον αποκαλούν προδότη. «Λάδι» στη φωτιά εκτιμάται ότι έδωσε η πρόσφατη συνέντευξη του Ξηρού στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στην οποία ισχυρίστηκε ότι οι «ποινικοί λειτουργούν μόνο για ίδιον όφελος ενώ οι πολιτικοί κρατούμενοι όχι».

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής μετά το πρώτο επισκεπτήριο των γονιών του ο ποινικός Βασίλης Βαρελάς γρονθοκόπησε τον Ξηρό. Ο «Μανώλης της 17Ν» μεταφέρθηκε στο ιατρείο με ένα σκίσιμο στα χείλη.

Δημοφιλή