Η «Μηδενική Ανοχή» πίσω από το χτύπημα στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη

Η «Μηδενική Ανοχή» πίσω από το χτύπημα στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη
eurokinissi

Η οργάνωση «Μηδενική Ανοχή» ανέλαβε με προκήρυξή της στην εφημερίδα «Τα Νέα» την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη στις 15 Ιανουαρίου 2015 στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για μία οργάνωση που τα τελευταία έξι χρόνια (μετά τον Δεκέμβρη του 2008) έχει αναλάβει τουλάχιστον 20 εμπρηστικές επιθέσεις σε βάρος γραφείων πολιτικών και κομμάτων. Στην προκήρυξή τους αποδίδουν την ενέργειά τους στην παρέμβαση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για το «κόψιμο» της τηλεφωνικής παρέμβασης του Νίκου Μαζιώτη σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο.

Όπως διευκρινίζουν οι συντάκτες της προκήρυξης: «δυστυχώς λόγω κατασκευαστικού λάθους, δεν κατέστη δυνατή η πυροδότηση της μεγάλης φιάλης υγραερίου που είχαμε τοποθετήσει και θα κατέστρεφε αναμφισβήτητα ολοκληρωτικά το γραφείο του».

Υπενθυμίζεται ότι ο εμπρηστικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί έξω από το πολιτικό γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ακαδημίας 84 στην Αθήνα. Εξερράγη ένα γκαζάκι προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο.

Δημοφιλή