ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/01/2015 10:17 EET | Updated 29/01/2015 10:17 EET

Αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός μέσα σε σάκο πέρυσι τον Φεβρουάριο

HuffPost Greece

Τη φωτογραφία του νεαρού άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο στις 7 Φεβρουαρίου 2014 στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στον Ασπρόπυργο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθειά της να βρει τα στοιχεία ταυτότητάς του και τους συγγενείς του.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Έκθεση, ο θάνατος του οφείλεται σε δολοφονία. Μέσα στον σάκο στο οποίο βρέθηκε το διαμελισμένο πτώμα εντοπίστηκε usb στο οποίο υπήρχε αποθηκευμένη η φωτογραφία του θύματος που δίνεται στη δημοσιότητα. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι πρόκειται για άνδρα συριακής καταγωγής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ταυτοποίηση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476911 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.