Στρατούλης απαντά σε Ρωμανιά: Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις συντάξεις και τα επιδόματα

Στρατούλης απαντά σε Ρωμανιά: Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις συντάξεις και τα επιδόματα
Nick Paleologos / SOOC

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης σχετικά με την καταβολή των συντάξεων καθώς δεσμεύτηκε μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ότι είναι εγγυημένες.

Νωρίτερα στην ίδια εκπομπή ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, είχε τονίσει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την καταβολή των συντάξεων του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου, ωστόσο από τον Μάρτιο αναγνώρισε ότι υπάρχει περίπτωση να προκύψει θέμα για το οποίο ωστόσο όπως είπε θα βρεθεί λύση.

«Η κυβέρνηση η νέα που ανέλαβε και το υπουργείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχει διασφαλίσει μέχρι το τελευταίο ευρώ της σύνταξης του κάθε συνταξιούχου. Όχι μόνο για το Γενάρη και τον Φλεβάρη, και για τον Μάρτη και για τον Απρίλη και για τον Δεκέμβρη και για τις επόμενες χρονιές», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Σας διαβεβαιώ ως αρμόδιος υπουργός ότι οι συντάξεις είναι εγγυημένες, αυτό σας είπε και ο Γιώργος ο Ρωμανιάς ότι όποια προβλήματα προκύπτουν στο μέλλον θα τα λύνουμε άμεσα γιατί έχουμε σχέδιο και τις επόμενες μέρες θα σας ανακοινώσουμε, όχι εξαγγελίες με λόγια, θα κάνουμε συγκεκριμένες πράξεις τις αμέσως επόμενες μέρες με τις οποίες θα αποδείξουμε ότι εμείς ήρθαμε όχι μόνο να διασφαλίσουμε και το τελευταίο ευρώ των συντάξεων αλλά να σταματήσουμε τις μειώσεις και να αρχίσουμε να στηρίζουμε πιο αποφασιστικά το ασφαλιστικό σύστημα».

Δημοφιλή