Οι δημιουργοί του ελληνικού ελαιόλαδου Ladolea, βρήκαν έναν ακόμα τρόπο για να αξιοποιήσουν το προϊόν τους, που έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στις αγορές του εξωτερικού. Σε συνεργασία με τον executive bartender Παναγιώτη Φράγκο, δημιούργησαν το πρώτο Ελληνικό Bloody Mary, όπου το ελαιόλαδο έχει τον πρώτο λόγο. Το χαρακτηριστικό φρουτώδες και η πικάντικη γεύση της ποικιλίας Λαδολιάς Μεγάρων που καλλιεργείται σε ορεινές περιοχές της Κορινθίας, προσδίδει μια ιδιαίτερη νότα στη γεύση του Ladolea Bloody Mary και δίνει λίγο άρωμα Ελλάδας σε ένα κλασσικό κοκτέιλ.
ΥΛΙΚΑ:
LADOLEA BLOODY MARY:
100 ml Ladolea εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
250 ml Premium Vodka
60 ml χυμός Ντομάτας
10 ml χυμός Λεμονιού
Δενδρολίβανο
Βασιλικός
ΝΤΑΚΟΣ
1 παξιμάδι
½ ντομάτα
Ladolea εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Κατσικίσιο τυρί
Ρίγανη
Κάπαρη