Η πόρνη που σόκαρε ο Ντομινίκ Στρος Καν: Τον βρήκε σε όργιο με 8 γυναίκες

Η πόρνη που σόκαρε ο Ντομινίκ Στρος Καν: Τον βρήκε σε όργιο με 8 γυναίκες
AP Photo/Darko Vojinovic
AP Photo/Darko Vojinovic
ASSOCIATED PRESS

Η δίκη του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα, και σίγουρα μέχρι την ολοκλήρωσή της, σε περίπου τρεις εβδομάδες, θα ακούσουμε πολλά.

Ο Στρος Καν αντιμετωπίζει τις βαριές κατηγορίες της μαστροπείας και της συμμετοχής σε «δίκτυο πορνείας» που δραστηριοποιείτο σε ξενοδοχεία.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, μια από τις πρώτες μαρτυρίες ήταν εκείνη μιας πόρνης, που δήλωσε «σοκαρισμένη» από το θέαμα που αντίκρισε όταν μπήκε στη σουίτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου του Παρισιού. Όπως είπε, βρήκε τον Στρος Καν να δέχεται... περιποίηση από οκτώ γυναίκες. «Σοκαρίστηκα. Δεν ήθελα να εμπλακώ σε αυτό το όργιο» σημείωσε η Sandrine Vandenschrik.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν επιμένει ότι δεν γνώριζε πως οι γυναίκες ήταν call-girls, ωστόσο η Sandrine Vandenschrik ανέφερε: «Πραγματικά, θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε πως είναι αφελής και εμείς ηλίθιοι».

Η δίκη γίνεται στη Λιλ. Μαζί με τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ κατηγορούνται άλλα 13 άτομα. Εάν ο Στρος Καν κριθεί ένοχος, βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με δέκα χρόνια φυλάκιση και επιβολή υψηλού προστίμου. Ο ίδιος ο Στρος Καν δεν αναμένεται να καταθέσει πριν τις 10 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη νομική περιπέτεια τέτοιου είδους για τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ: Η καριέρα του είχε ουσιαστικά καταστραφεί όταν ξέσπασε η υπόθεση της καμαριέρας, η οποία έληξε με συμβιβασμό.

Δημοφιλή