Η Κέιτι Πέρι στη σκηνή του Super Bowl με φωτιές, λιοντάρια, τον Λένι Κράβιτζ και την Μίσι Έλιοτ

Όταν η Κέιτι Πέρι «παίζει μπάλα»

Η Κέιτι Πέρι ενθουσίασε το κοινό του Super Bowl την Κυριακή ερμηνεύοντας τα τραγούδια «Roar», «Teenage Dream» και «Firework», όπως και πολλά άλλα, με τη βοήθεια του Λένι Κράβιτζ και της Μίσι Έλιοτ.

Η Πέρι ξεκίνησε με το τραγούδι «Roar», την τελευταία της επιτυχία από το καινούριο της άλμπουμ, «Prism» και φυσικά φόρεσε ρούχα που αντιστοιχούν στο κλίμα του τραγουδιού και μπήκε στo στάδιο πάνω σε ένα λιοντάρι.

Στο επόμενο τραγούδι που ερμήνευσε ανέβηκε στη σκηνή ντυμένη σα σκακιέρα. Ο Λένι Κράβιτζ εμφανίστηκε στην σκηνή μαζί της για να τραγουδήσουν τη μεγάλη της επιτυχία, «I kissed a girl».

Ακολούθησαν τα «Teenage Dream» και «California Gurl» που είχαν άρωμα καλοκαιριού.

Η εμφάνιση- έκπληξη της Μίσι Έλιοτ, περιλάμβανε τρία τραγούδια και η Κέϊτι Πέρι δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Η Πέρι, «έκλεισε» την εμφάνισή της με το τραγούδι «Firework» και με την ίδια την τραγουδίστρια να πετάει πάνω από το κοινό.

«Έχω ακούσει τόσες πολλές ιστορίες για τα τραγούδια που έχουν αποτελέσει έμπνευση και έχουν βοηθήσει πολλούς ανθρώπους», είπε η Πέρι στους δημοσιογράφους. «Και νομίζω ότι για πρώτη φορά, θα τραγουδήσω για αυτούς τους ανθρώπους. Είναι, ίσως, η πρώτη φορά που ο κόσμος θα με δει να ερμηνεύω αυτά τα τραγούδια και αυτό για εμένα είναι πολύ σημαντικό, οπότε νιώθω ότι είναι μία διαδικασία σχεδόν πνευματική».

Ευχές έλαβε και από τον πρώην, σύζυγό της, Ράσελ Μπραντ.

Αυτό το άρθρο/blog βασίστηκε στο κείμενο Katy Perry's Outrageous Super Bowl Halftime Show Includes Missy Elliott Throwback, Lenny Kravitz που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post Αμερικής.

Δημοφιλή