Στην οικονομική θέση ταξίδεψε ο Γιάνης Βαρουφάκης

Στην οικονομική θέση ταξίδεψε ο Γιάνης Βαρουφάκης

Στην οικονομική θέση του αεροπλάνου ταξίδεψε για το Παρίσι και το Λονδίνο ο Γιάνης Βαρουφάκης και όχι στην business class, τηρούμενος τις δεσμεύσεις ΣΥΡΙΖΑ για τα ταξίδια των υπουργών της κυβέρνησης.

Στο Λονδίνο συνάντησε τον υπουργό Οικονομικών της Βρετανίας Τζορτζ Όσμπορν με στόχο την έναρξη στενής συνεργασίας Ελλάδας - Βρετανίας όσον αφορά σε θέματα κοινού ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

Με μηχανή στο μέγαρο Μαξίμου

Την περασμένη παρασκευή ο Γιάννης Βαρουφάκης έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου όχι με κάποιο αυτοκίνητο αλλά με τη μηχανή του. Ο υπουργός Οικονομικών την άφησε έξω από τα σκαλιά του κτιρίου και κατευθύνθηκε στο εσωτερικό για να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Αρχικά οι ρεπόρτερ νόμιζαν ότι πρόκειται για κάποιον από τους άντρες της προσωπικής ασφάλειας του πρωθυπουργού αλλά μόλις ο κ.Βαρουφάκης έβγαλε το κράνος του, τότε όλοι κατάλαβαν ότι ο μηχανόβιος με το σακίδιο στην πλάτη ήταν ο τσάρος της ελληνικής οικονομίας.

Ο Βαρουφακης στο μέγαρο Μαξίμου με μηχανή 1300 CC Yamaha

Ο Γιάνης Βαρουφάκης χαιρετά τον κόσμο ενώ φτάνει στο μέγαρο Μαξίμου για να ορκιστεί Υπουργός Οικονομικών

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Λονδίνο, ο Γ. Βαρουφάκης θα έχει συνάντηση και με στελέχη του χρηματοπιστωτικού τομέα του Σίτι.

Σύμφωνα με το Reuters, ο έλληνας υπουργός Οικονομικών θα πει σε επενδυτές και τραπεζίτες ότι η Ελλάδα θα είναι σε θέση να αποπληρώσει το χρέος της χωρίς ζημίες για τους ιδιώτες επενδυτές.

Ελληνας αξιωματούχος με γνώση του θέματος είπε στο πρακτορείο ειδήσεων ότι ο Βαρουφάκης θα συναντήσει περίπου 100 τραπεζίτες και εκπροσώπους χρηματοπιστωτικών οργανισμών σε ειδική εκδήλωση.

"Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο (Syriza's Finance Minister Yanis Varoufakis Set For Head-To-Head With George Osborne At London Meeting) που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post USA".

Δημοφιλή