ΕΙΔΗΣΕΙΣ
04/02/2015 10:16 EET | Updated 04/02/2015 10:30 EET

Το twitter σχολιάζει τις αβρότητες των πολιτικών (ειδικά του Γιούνκερ)

EMMANUEL DUNAND via Getty Images
European Commission President Jean-Claude Juncker (R) greets Greek Prime Minister Alexis Tsipras at the European Commission headquarters in Brussels on February 4, 2015. Greek Prime Minister Alexis Tsipras made his first visit to Brussels since coming to power, promising to renegotiate his country's international bailout. AFP PHOTO / EMMANUEL DUNAND (Photo credit should read EMMANUEL DUNAND/AFP/Getty Images)

Οι εραστές του τρολαρίσματος δεν πρόλαβαν να σχολιάσουν τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Τους πρόλαβε το λιτό σχόλιο της ίδιας της ευρωπαϊκής επιτροπής, κάνοντας ακόμα και τον Πιτσιρίκο ...απλά να κάνει retweet.

«Επαφικό» χαρακτήρισε τις προάλλες τον Γιούνκερ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Οι χρήστες του twitter το επιβεβαιώνουν. Τουλάχιστον με τον Τσίπρα, ο Γιούνκερ δεν ήταν τόσο διαχυτικός όσο με την πρόεδρο της Ελβετίας.

Η μονταζιέρα του twitter δεν παραποίησε αλλά πάγωσε και αποθανάτισε και το φιλί Βαρουφάκη- Χαρδούβελη.

Η γραβάτα, ο Σούλτς και ο Ρέντσι

Η γραβάτα που έκανε δώρο ο Ματέο Ρέντσι στον Αλέξη Τσίπρα, δεν γλίτωσε ούτε αυτή από σχόλια.

- Τι είναι αυτό;

-Το εισιτήριο σου για την Ευρώπη

- Σε κόκκινο βγαίνει;

Αν και όχι αγαπησιάρικο, το πιο αστείο tweet σήμερα, είναι αυτό του κυβερνήτη Τσίπρα και του Δρ Σποκ- Βαρουφάκη. Ο Γιάννης Βαρουφάκης, εισηγείται «κούρεμα» των παρόλογων όντων- τύπου Ντάισελμπλουμ. Και ο Τσίπρας απαντά: Απλά εξαέρωσε τους Δόκτωρ.