Ψάχνουν προκήρυξη της «ΟΛΑ» στη Νέα Σμύρνη για το «γάζωμα» της πρεσβείας του Ισραήλ

Βρέθηκε η προκήρυξη της «ΟΛΑ» στη Νέα Σμύρνη για το «γάζωμα» της πρεσβείας του Ισραήλ
sooc

Η προκήρυξη βρέθηκε, ανάμεσα στα σκουπίδια, σε περιοχή της Νέας Σμύρνης. Την υπογράφει η οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» (ΟΛΑ), η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση με 56 σφαίρες στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, την αναζητούσαν από τα ξημερώματα.

Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι άγνωστος τηλεφώνησε χθες το βράδυ στα γραφεία εφημερίδας και ενημέρωσε για την ύπαρξη προκήρυξης στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου με την οποία η «ΟΛΑ» θα αναλάμβανε την ευθύνη για το «γάζωμα» με καλάσνικοφ της ισραηλινής πρεσβείας στις 12 Δεκεμβρίου 2014.

Άνθρωποι της εφημερίδας πήγαν στο σημείο, δεν βρήκαν την προκήρυξη και ειδοποίησαν την Άμεση Δράση. Στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου έφτασαν κατόπιν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής που άρχισαν να ερευνούν το χώρο. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δεν είχε γίνει γνωστό το κατά πόσο κατάφεραν να βρουν κάποιο εύρημα ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. είχε ταυτοποιήσει τα καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση κατά της ισραηλινής πρεσβείας στο Παλαιό Ψυχικό με εκείνα της τρομοκρατικής οργάνωσης ΟΛΑ. Ανάληψη ευθύνης, ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα δεν έχε υπάρξει με την Αστυνομία να φοβάται νέα επίθεση από την ένοπλη ομάδα.

Δημοφιλή