Η συγκινητική στιγμή που ένα αγοράκι αγκαλιάζει ξανά μετά από τρεις μήνες τη μητέρα η οποία έκανε χημειοθεραπεία

Η συγκινητική στιγμή που ένα αγοράκι αγκαλιάζει ξανά μετά από τρεις μήνες τη μητέρα η οποία έκανε χημειοθεραπεία

Η Laura Martancik «παλεύει» με το λέμφωμα Hogdkin's από τον Ιούλιο του 2013. Αφού ακολούθησε την προβλεπόμενη θεραπεία, με χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες, φάνηκε πως η ασθένεια βρισκόταν πλέον σε ύφεση. Τρεις μήνες μετά όμως ο καρκίνος επέστρεψε.

Η Laura, μαζί με τον 2 ετών γιο της James, εγκατέλειψαν το σπίτι τους στη Χαβάη για να ζήσουν με την αδελφή της στο Κονέκτικατ, ενώ η ίδια θα ξεκινούσε και πάλι μια νέα θεραπευτική αγωγή και θα υποβαλλόταν σε μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων στο Κέντρο Καρκίνου, Yale.

Μετά το τέλος της θεραπείας της, η Laura ξανασυναντήθηκε με τον μικρό γιο της και η αδελφή της απαθανάτισε σε βίντεο την απίστευτα μαγική επανασύνδεσή τους. «Ήταν το πιο υπέροχο συναίσθημα. Ό,τι καλύτερο», δήλωσε λίγο αργότερα η μητέρα του James.

Η ίδια αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το βίντεο σε μια προσπάθεια να δώσει, όπως είπε μια αχτίδα ελπίδας σε άλλους καρκινοπαθείς. «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι στο κρεββάτι του νοσοκομείου, να είσαι συνδεδεμένη με χίλιους ορούς, με 20 γιατρούς γύρω σου να ρίχνουν φως με έναν φακό στα μάτια σου» θυμάται.

«Απλά ελπίζω πως αυτό (το βίντεο) θα μπορέσει να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να μείνουν δυνατοί και να συνειδητοποιήσουν πως θα επιστρέψουν στο σπίτι τους, πως θα τα καταφέρουν».

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στη Huffington Post Αμερικής

Δημοφιλή